OnePlus Nord dumper JerryRigEverythings ekstreme torturtest

Plastikrammen i den nye OnePlus Nord holdt ikke til den voldsomme bøjetest, hvor youtuberen JerryRigEverything med al kraft forsøger at bøje telefonen midtover.

OnePlus Nord dumper JerryRigEverythings ekstreme torturtest

OnePlus Nord – den nye mellemklassemobil – er væsentligt billigere end OnePlus’ andre smartphones. Det skyldes, at der er sparet adskillige steder, bl.a. ved at bruge en ramme af plastik i stedet for metal.

OnePlus Nord har dog valgt at spare de helt rigtige steder i den billige OnePlus Nord, som klarede sig rigtigt godt i Mobilsidens test.

 

OnePlus Nord er ikke særlig robust

Konsekvensen af at bruge en plastikramme kan nu ses i den noget voldsomme bøjetest, hvor youtuberen JerryRigEverything undersøger, om han kan bøje telefonen midtover. Det viser sig, at OnePlus Nord ikke består hans torturtest i modsætning til mange andre smartphones, han tester.

Godt nok klarer OnePlus Nord ridsetesten lige så godt som andre telefoner, da skærmen og bagsiden er beskyttet af Gorilla Glass 5. Efter at blive bøjet første gang ser Nord faktisk ud til at klare skærene.

Men anden gang, hvor OnePlus Nord bliver bøjet modsatte vej, giver plastikrammen op og knækker ved lydstyrkeknapperne. Samtidig tager det skrøbelige AMOLED-skærmpanel under glasset også skade og står helt af.

Glasset både foran og bagpå klarer dog bøjetesten helt uden problemer, så dumpekarakteren skyldes udelukkende den blødere plastikramme.

Svigter ikke ved normal brug

Gentagende, voldsomme bøjetest som dem JerryRigEverything foretager, er selvfølgelig langt mere ekstreme, end hvad en telefon nogensinde vil blive udsat for ved daglig brug, hvor man næppe udsætter sin telefon for noget lignende.

Lad dig med andre ord ikke skræmme, hvis du overvejer at købe en OnePlus Nord, for som enhver telefon kan den sagtens klare at blive tabt ved korte afstande og ligge i baglommen og blive bøjet en lille smule uden nogle permanente skader.

Videoen viser ikke desto mindre, at en plastikramme ikke er nær så modstandsdygtig over for mishandling i forhold til de metalrammer, som vi typisk ser i smartphones. Du kan læse mere om OnePlus Nord her.

Læs også: Test: OnePlus Nord – der er sparet de rigtige steder