Rygte: iPhone 17 “Slim” vil erstatte Plus-modellen

Ifølge rygter kan Apple næste år lancere en helt ny og tyndere iPhone 17, som skal afløse en af de nuværende modeller i sortimentet.

Rygte: iPhone 17 “Slim” vil erstatte Plus-modellen

Vi er stadig nogle måneder fra lanceringen af Apples iPhone 16-serie, som efter planen finder sted i september. Alligevel er der allerede rygter om en helt ny kommende iPhone 17-model.

Se også: De bedste priser på brugte iPhones

Helt ny kategori af iPhones

Apple kan være på vej med en helt ny iPhone-kategori, som kan blive lanceret næste år. Ifølge rygtet kan den kommende nye iPhone være en afløser for den nuværende Plus-model i Apples sortiment.

Den kommende telefon kan blive udstyret med en skærm på 6,6 tommer. Den skal samtidig have et slankere design, en A18- eller A19-chip, 8 GB RAM, et 24 megapixel frontkamera og et 48 megapixel telefotokamera. Til sammenligning kommer iPhone 15 Plus med en skærm på 6,7 tommer, 48 megapixel hovedkamera og 12 megapixel frontkamera.

Ifølge rygterne vil iPhone 17 Slim, som den foreløbig kaldes, få et kabinet og en ramme af aluminium i stedet for af titanium som i Pro-modellerne. Da der er tale om en telefon, der ligger ude i fremtiden, vil der sandsynligvis også være nogle ændringer i designet. Blandt andet forlyder det, at den vil få en mindre “Dynamic Island” – altså den del af skærmen, hvor frontkamera og sensorer er placeret.

Apple kommer sandsynligvis først til at annoncere iPhone 17-serien i september 2025, så der kan sagtens komme funktioner og ændringer undervejs. Vi forventer også, at den får et andet navn end iPhone 17 Slim.

2025 bliver forandringens år

Dette rygte, kombineret med vedvarende rygter om, at Apple er på vej med foldbare enheder, tyder på, at 2025 bliver forandringens år for Apples vedkommende. I mange år har iPhone været stort set uændret og har haft det samme, velkendte design, men det kan altså ændre sig, hvis Apple – som rygterne lyder – vil introducere en ny kategori af tyndere iPhones.

Samtidig får vi en foldbar hybrid mellem en iPad og en Mac-computer at se allerede i 2025, og i 2026 er Apple angiveligt klar med en foldbar iPhone. Der er altså meget at se frem til, hvis man synes, at der er lige lovlig få nyheder i de seneste generationer af iPhones.

Se også: Alt om iPhone 16: Sådan bliver den kommende iPhone