Rygte: OnePlus 8 kommer i starten af april

OnePlus 8, OnePlus 8 Lite og OnePlus 8 Pro bliver præsenteret allerede i starten af april måned, hvis det står til en kilde tæt på producenten.

Rygte: OnePlus 8 kommer i starten af april

OnePlus er snart klar med den kommende OnePlus 8-serie, og den bliver præsenteret tidligere end ventet. Sådan lyder det i hvert fald fra Techradar, som har talt med en kilde tæt på OnePlus.

Ifølge kilden, som ønsker at være anonym, bliver OnePlus 8-serien afsløret midt i april måned – nærmere bestemt i løbet af uge 15. Det vil sige i perioden 6. april til 12. april.

Kilden tæt på OnePlus forventer, at OnePlus arrangerer en global event, men kilden kan ikke bekræfte, hvad OnePlus har på programmet. Det er dog mest sandsynligt, at det netop er OnePlus 8-serien vi får at se. Tidligere rygter har gået på, at vi får OnePlus 8-telefonerne at se enten i slutningen af april eller i starten af maj, så måske er OnePlus blevet klart før tid.

Læs også: OnePlus 8 læk: Det første billede af den

Tre modeller: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 Lite

OnePlus menes at være på vej med ikke kun én, men derimod hele tre modeller i OnePlus 8-serien.

OnePlus 8. Foto: Cashkaro.com

OnePlus 8:

Den normale OnePlus 8 får ifølge rygterne en 6,6” kurvet AMOLED-skærm med et hul i toppen, så der er plads til frontkameraet. Det er altså slut med en “notch” øverst på skærmen eller et “skub op-kamera” som i OnePlus 7T-serien. Skærmen i OnePlus 8 skulle efter sigende fortsat have en Full HD+-opløsning og en opdateringshastighed på 90 Hz.

Designmæssigt går OnePlus væk fra det runde kamerahus på bagsiden af 7T, så det nu bliver det klassiske aflange kamerahus. Designet ligner altså langt hen ad vejen designet fra 7T Pro.

Den normale OnePlus 8 ser ud til at blive udstyret med tre kamerasensorer – en 48 megapixel primær sensor, en sensor med vidvinkelobjektiv og en sensor med teleobjektiv. OnePlus 8 bliver udstyret med en Snapdragon 865-processor, og der vil naturligvis være understøttelse for fremtidens 5G-mobilnetværk (frekvensområdet under 6 GHz). Dertil skulle der gemme sig et batteri med en kapacitet på 4.000 mAh.

Læs også: Billigere OnePlus One Lite lækket på billede

OnePlus 8 Pro. Foto: 91mobiles.com

OnePlus 8 Pro:

OnePlus 8 Pro er ifølge rygterne også blandt nyhederne. Den skulle adskille sig fra den normale variant ved at have en lidt større skærm, en 3D ToF-kamerasensor og en ekstra kamerasensor samt en lidt tykkere kant ovenover skærmen. Ellers er den umiddelbart magen til OnePlus 8. Pro-modellen er dog 0,7 mm. tykkere, og det skyldes formentlig det lidt større batteri, som menes at være på 4.500 mAh. Skærmen ventes at få en opdateringshastighed på 120 Hz, hvilket OnePlus tidligere har reklameret for.

Læs også: OnePlus gør reklame for deres 120 Hz Fluid Display

OnePlus 8 Lite. Foto: 91mobiles.com

OnePlus 8 Lite:

Sidst, men ikke mindst, er OnePlus på vej med en OnePlus 8 Lite. Designmæssigt adskiller den sig en smule fra de to andre, idet dens kameraer er placeret i den ene side frem for i midten på bagsiden. Kamerahuset er også en smule bredere, og det samme kan siges om kanterne rundt om skærmen. OnePlus 8 Lite har også et hul i skærmen i midten frem for i venstre side i OnePlus 8 og 8 Pro.

Rygter går på, at OnePlus 8 Lite bliver den første smartphone fra firmaet, som ikke kommer med en Snapdragon-processor fra Qualcomm. Der er nærmere bestemt tale om, at den skulle blive udstyret med en MediaTek-processorer. MediaTek-processorer har ikke det bedste ry blandt techentusiaster, men firmaet ser dog ud til at have nogle nye, spændende processorer med 5G.

Der har været rygter om, at OnePlus 8 Lite både får en MediaTek Dimensity 1000-processor og en Dimensity 800-processor. Begge har indbygget 5G modsat Qualcomms Snapdragon 865-processor, hvor 5G er et separat modem. 800-modellen er en mellemklasseprocessor, hvor 1000-modellen ser ud til at være til topmodeller. Der er dog pt. stadig modstridende rygter om, hvilken af processorerne det bliver. Mere sikkert er i hvert fald, at telefonen får tre kameraer.

Se også: Find de bedste priser på OnePlus-mobiler