OnePlus 8 læk: Det første billede af den

Der er stadig noget tid til OnePlus 8 bliver officielt, men allerede nu er det første billede blevet lækket af den.

OnePlus 8 læk: Det første billede af den

Godt nok er der stadig nogle måneder til lanceringen af OnePlus’ næste generation af mobiltelefoner, men rygter tager uge for uge til. Samtidig er OnePlus’ selv gode til at langsomt at fodre os med nye informationer, der kan holde hypen og produkterne kørende.

Senest afslørede OnePlus, at de næste mobiltelefoner fra dem, ville blive udstyret med en endnu hurtigere skærm-opdateringshastighed. De nuværende OnePlus-mobiler er allerede oppe på 90 Hz, hvor de fleste af konkurrenterne er forblevet på de mere standard 60 Hz – dog ser dette ud til at blive et fokus i branchen generelt i år. I år springer OnePlus, og måske også Samsung, helt op på 120 Hz. Et af de første produkter vi så med en 120 Hz-skærm var Apples iPad Pro, men nu vil flere mobiltelefoner altså også være med.

Den nye 120 Hz-skærm, som OnePlus 8 bliver udstyret med, kommer fra Samsung, og er denne gang ikke fri for et frontkamera, som vi så i OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro.

Læs også: Test af OnePlus 7T Pro

Pop-up kameraet er væk i OnePlus 8

Det ser nemlig ud til, at OnePlus i denne omgang har droppet pop-up kameraet til fordel for et hole-punch kamera, der gemmer sig øverst i venstre side af skærmen.

Den nye skærm vil kunne køres i enten 60, 90 eller 120 Hz. Jo here opdateringshastighed, desto mere flydende føles softwaren i brug. Dog går den hurtigere opdateringshastighed lidt ud over batteriet. Så har man en lang dag, hvor mobilen skal holde længst muligt, så kan man med fordel hoppe ned på 60 Hz.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus

Her er det lækkede billede af OnePlus 8:

OnePlus 8
Lækket billede af OnePlus 8. Foto: TrueTech

OnePlus 8 lanceres til maj

Vi forventer at OnePlus 8 lanceres til maj, så der er stadig nogle måneder endnu.

Det bliver spændende at se hvad OnePlus får stykket sammen. Personligt håber jeg på et væsentligt forbedret kamera og trådløs opladning. Hvad med jer?

Læs også: OnePlus gør reklame for deres 120 Hz Fluid Display

Historien forstsætter

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Efterfølgende d. 17/1/2020 publicerede vi en artikel der tunede ind på OnePlus gør reklame for deres 120 Hz Fluid DisplayKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.