Sådan følger du præsentationen af OnePlus Nord i dag

I dag løfter OnePlus sløret for den måske mest hypede mellemklassemobil: OnePlus Nord. Se her, hvordan du deltager i dagens lancering, som foregår i AR (Augmented Reality).

Sådan følger du præsentationen af OnePlus Nord i dag

OnePlus har formået at skabe lige så meget, hvis ikke mere, interesse for sin kommende mellemklassemobil, OnePlus Nord, som flere andre topmodeller på markedet.

I eftermiddag klokken 16:00 dansk tid kulminerer det ved en onlinelancering, som ikke er helt som de andre.

OnePlus Nord bliver nemlig lanceret ved en AR-event – bedre kendt som Augmented Reality, som det kendes fra blandt andet Pokémon GO.

Modsat VR kræver AR ingen briller/headset, så alt du skal gøre er at downloade den officielle OnePlus Nord AR-app i enten Google Play eller App Store.

Herefter kan du vælge at lave din egen avatar eller springe trinnet over. Derefter starter AR-appen, og du er nu i et univers, der kombinerer grafiske elementer sammen med det fysiske rum, du befinder dig i. Bevæger du dig rundt, kan du gå tættere på eller langt væk fra præsentationen, som vil foregå direkte hjemme på dit gulv så at sige.

Mystisk stykke pap skulle give “den fulde oplevelse”

OnePlus har forud for dagens lancering uddelt en æske med et stykke pap med en QR-kode på, som man på den ene eller anden måde kan bruge under præsentationen.

Har du ikke fået fingrene i et eksemplar, kan du selv printe et eksemplar ud og klistre på et stykke pap. OnePlus har endnu ikke røbet, hvilken funktion dette stykke pap skulle have, men oplyser, at det ”giver den fulde oplevelse”.

Sådan ser AR-oplevelsen ud i OnePlus Nord-appen

Vil du bare se præsentationen på normal vis, kan du også dette kun hos en række udvalgte youtubere, som livestreamer præsentationen. En af disse er Unbox Therapy, hvis livestream du kan finde her. Du kan også læse mere om præsentationen af OnePlus Nord på OnePlus’ egen hjemmeside her.

Læs også: OnePlus afslører, hvordan OnePlus Nord og OnePlus Buds ser ud

Ikke den første usædvanlige produktlancering fra OnePlus

Det er ikke første gang, OnePlus præsenterer nye produkter på alternative måder. Da OnePlus 2 blev lanceret tilbage i 2015, var der ifølge producenten tale om verdens første produktlancering i VR (Virtual Reality). Og nu forsøger OnePlus sig med endnu en verdenspremiere – denne gang med AR. Det er som sagt klokken 16:00 i eftermiddag, du kan følge med i videoen ovenfor.

Læs også: OnePlus Buds: Praktisk design og attraktiv pris

Flere nyheder om Oneplus Nord

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. Lasse Olsen fulgte op på historien. d. 15/7/2020 fulgte vi historien op med artiklen; OnePlus afslører, hvordan OnePlus Nord og OnePlus Buds ser ud – Artiklen kan læses her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.