Samsung kan overraske alle til Galaxy S23-event

Når Samsungs næste Unpacked-event løber af stablen ved alle, at det handler om Galaxy 23. Dog kunne Samsung overraske med et ekstra Ultra-produkt.

Samsung kan overraske alle til Galaxy S23-event

Når Samsungs kommende Unpacked-event løber af stablen står det for de fleste klart, at det er Galaxy S23-serien, der er på programmet. Eventet kunne dog også byde på en spændende overraskelse i form at et nyt Ultra-produkt.

Se også: Samsung Galaxy S23 får officiel lanceringsdato

To Ultra-produkter på vej fra Samsung

Det er snart tid til Samsungs årlige Unpacked-event, hvor de løfter sløret for nye tilføjelser til Galaxy S-serien. Denne gang er vi nået til Galaxy S23, som vi allerede har skrevet en del om.

Alles øjne vil være rettet på den nye Galaxy S23 Ultra, når Samsung præsenterer de nye produkter i deres kendte serie af  high-end smartphones. Med en nyudviklet 200 megapixel kamerasensor og Snapdragon 8 Gen 2-chipset er der store forventninger til telefonen. Det tyder på, at Samsung igen vil have markedets bedste kameramobil. Udover Galaxy S23 Ultra vil Samsung også løfte sløret for to andre modeller i serien, Galaxy S23 og S23+.

Det kunne dog tyde på, at Samsung gemmer på en hemmelighed, som de kunne overraske med til eventet i ægte Steve Jobs-stil.

I et blogindlæg teaser chefen for Samsungs mobilafdeling, Tae-moon Roh, med disse linjer:

“For Samsung betyder Ultra stort. Ultra betyder fed. Ultra betyder det bedste af det bedste inden for ydeevne. For at give dig endnu flere oplevelser i hverdagen omdefinerer vi det vigtigste. Den kommende Galaxy handler om kamera, ydeevne og bæredygtighed. Derfor bliver vores pro-grade kamerasystem smartere. Vores ydeevne bliver mere kraftfuld. Og vores tilslutningsmuligheder bliver mere problemfri.

Vores kommende Galaxy redefinerer ydeevne og kvalitet, og det er sådan, vi bygger på din tillid,” skriver Tae-moon Roh.

En Samsung Galaxy Book Ultra?

Sidste år løftede Samsung sløret for både Galaxy S22 Ultra og tabletten Galaxy Tab S8 Ultra. Det tyder dog ikke på, at det er en tablet Samsung vil tilføje til deres premium Ultra-produktlinje. Derimod kunne det være en ny Galaxy Book bærbar computer, der går under navnet Galaxy Book Ultra.

På en amerikansk reservationsside for de kommende Galaxy-produkter er listet både en Galaxy smartphone og en Galaxy Book.

Galaxy Book Ultra forventes at få touchskærm og understøtte Samsungs stylus, S Pen. Der er endnu ikke andre detaljer om Galaxy Book Ultra.

Se også: Seneste nyt om mobiltelefoner