Samsung fordobler lagerpladsen i Galaxy S23-serien

Skal man tro de seneste rygter, kunne Samsung blive de første til at droppe 128 GB lagerplads. Galaxy S23-serien får angiveligt mindst den dobbelte lagerplads.

Samsung fordobler lagerpladsen i Galaxy S23-serien

Samsungs næste flagskib er lige på trapperne og der kommer hele tiden nye informationer om de tre telefoner, som serien typisk består af. En af de nyeste og mest spændende rygter går på, at Samsung vil sætte ny barre for standardstørrelsen på lagerplads i mobiltelefoner.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-mobiler

Mindste Galaxy S23 får dobbelt så stort lager

Når Samsung lidt senere i år løfter sløret for Galaxy S23, Galaxy S23 Plus og Galaxy S23 Ultra, vil det være med mere plads til apps, spil, foto og video end nogensinde før. Typisk kommer de billigste modeller af high-end-mobilerne nemlig med 128 GB lagerplads. De brugere der har brug for mere lagerplads, kan købe varianter med 256 eller helt op til 512 GB. Normalt er de billigste modeller dog de mest populære.

Med Galaxy S23-serien ser dette dog ud til at blive anderledes. Samsung kan nemlig blive de første, der dropper 128 GB lagerplads som standard. I stedet vil Samsung, ifølge rygterne, tilbyde minimum 256 GB lagerplads.

Det bliver åbenbart også den eneste størrelse lagerplads de to billigste modeller kommer i, altså S23 og S23 Plus. Derimod vil man i Ultra-modellen kunne vælge mellem 256, 512 eller hele 1.024 GB.

Dertil skulle Galaxy S23 og S23 Plus få 8 GB RAM og Ultra’en 12 GB RAM.

Sådan skulle Galaxy S23-serien se ud. Dette er konceptbilleder baseret på rygter.

Holder Samsung prisen nede på Galaxy S23?

Et stort spørgsmål melder sig dog, når sådan et rygte dukker op. Den dobbelt lagerplads betyder normalt, at prisen på mobiltelefonen stiger. Med lanceringen af iPhone 14-serien fra Apple så vi store prisstigninger, helt uden at der blev tilbudt mere større lager. Skal vi forvente, at også prisen på Galaxy S23-serien vil stige?

Der er typisk en ret stor forskel på 128 GB og 256 GB, når det gælder prisen. Det er dermed at forvente, at Galaxy S23-serien bliver dyrere. Vi regner dog ikke med, at det bliver en prisstigning i stil med Apple og deres nyeste premium smartphones.

Se også: Test af Samsung-telefoner