Slut med ødelagte iPhone-kabler: Flettet ladekabel følger med iPhone 12

Apples ladekabel til iPhones har ry for at gå hurtigt i stykker, men det bliver der formentlig rettet op på med et nyt flettet kabel, som skulle følge med iPhone 12-modellerne.

Slut med ødelagte iPhone-kabler: Flettet ladekabel følger med iPhone 12

Det klassiske Lightning til USB-kabel, som Apple inkluderer sammen med nye iPhones, har det med at blive slidt og knække relativt hurtigt – muligvis fordi Apple ikke længere fremstiller det af PVC efter pres fra Greenpeace.

Men snart kan det være slut med ødelagte ladekabler, der knækker – som regel få centimeter fra selve stikket, hvor forstærkningen af kablet stopper.

Twitter-tipsteren @L0vetodream har nemlig delt en række billeder af det, der menes at være originale flettede Lightning til USB-C-kabler i både hvid og sort og i længder, der formentlig er 1 og 2 meter.

Enderne med Lightning og USB-C ser ikke spor anderledes ud end det eksisterende Lightning til USB-C-kabel til iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, men selve kablet er altså nu beskyttet af, hvad der med al sandsynlighed er flettet nylon frem for den tidligere bløde plastik, der ikke holdt så godt over længere tid.

Læs også: Se den kommende 5,4″ iPhone 12 ved siden af iPhone SE og iPhone 7

Det er pt. uklart, om det er alle iPhone 12-modeller, der får et Lightning til USB-C-kabel eller kun den formodede iPhone 12 Pro og 12 Pro Max. I den nuværende iPhone 11-serie er det nemlig kun Pro-modellerne, der har et Lightning til USB-C-kabel, mens iPhone 11 har et Lightning til USB-C-kabel.

Mere sikkert er det dog, at Apple ifølge den velrenommerede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo vil sælge dette års iPhones helt uden medfølgende oplader og øretelefoner for at kunne holde prisen i samme leje som iPhone 11-telefonerne. Implementering af 5G-modem i iPhone 12 skulle nemlig gøre telefonerne lidt dyrere at fremstille.

Dette års iPhone-portefølje ventes at komme til at bestå af fire modeller: en mindre model på 5,4”, to modeller på 6,1” og en sidste model på 6,7”. For første gang vil alle iPhones komme med en OLED-skærm.

Der går forlydender om, at coronakrisen har udskudt lanceringen af årets iPhones til september, men de kan dog i princippet stadig godt blive præsenteret til september som sædvanligt.

Se også: Find de bedste priser på iPhones