Se den kommende 5,4″ iPhone 12 ved siden af iPhone SE og iPhone 7

Apple er på vej med en iPhone 12 med en lille skærm på kun 5,4”. Men hvor lille bliver den kommende iPhone egentlig? Se den ved siden af iPhone SE og iPhone 7 her.

Se den kommende 5,4″ iPhone 12 ved siden af iPhone SE og iPhone 7

I år ventes Apple at introducere hele fire forskellige iPhones: to ”normale” iPhone 12 på henholdsvis 5,4” og 6,1” og to high end-iPhones: henholdsvis iPhone 12 Pro på 6,1” og iPhone 12 Pro Max på 6,7”.

En bruger på Apple-hjemmesiden MacRumors’ forum har nu taget sagen i egen hånd og købt sit eget eksemplar af en dummy af 5,4” udgaven af iPhone 12 på den kinesiske shoppinggigant Taobao. Han ville nemlig have sit eget eksemplar for bedre at kunne sammenligne størrelsen på den kommende 5,4” model.

Størrelsesmæssigt skal vi tilbage til iPhone 8 Plus fra 2017 for at finde en iPhone med en mindre skærm end den kommende iPhone 12 med en 5,4” skærm. Skærmen i iPhone 8 Plus målte nemlig 5,5”, men meget er sket på få år, så hvor meget fylder en 5,4” skærm i en moderne smartphone i dag?

Brugeren fra MacRumors’ forum har sammenlignet den hvide dummy med en iPhone SE på 4” og en iPhone 7 på 4,7” – begge fra 2016.

Ifølge sammenligningen er den lille 5,4” iPhone 12 cirka 6 millimeter bredere end iPhone SE, men 3 millimeter smallere end iPhone 7. Den afrundede ramme på iPhone 7 får den til at virke mindre, end den egentlig er, mens iPhone 12 får et iPhone 4-inspireret design med en metalramme, der har meget skarpere kanter. Den flade profil på iPhone 12 skulle ifølge brugeren få den til at være nemmere at håndtere med én hånd.

Ikke overraskende viser dummyen også, at iPhone 12 ikke bliver udstyret med 3,5 mm jackstik. Hvis dummyen viser den ægte vare, vil den lille iPhone 12 dog være udstyret med tre bagkameraer og ikke kun to, som tidligere rygter har indikeret.

Der går også forlydender om, at iPhone 12 får en 120 Hz skærm, og så vil der naturligvis også være 5G-understøttelse ombord, så du kan få lynhurtig mobildækning, når de danske teleselskaber begynder at rulle 5G ud.

Se også: Find de bedste priser på iPhones

 

 

 

Seneste nyt

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 1/7/2020 kom der flere nuancer om emnet med artiklen om Forbedret sikkerheds- og privatliv på vej til iPhones – Læs mere her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.