Stærkt tilbud på Samsung Galaxy Z Flip5

Lige nu kan du få Samsungs bedste flipmobil, Galaxy Z Flip5, til under 5.000 kroner. Du sparer helt op til 5.011 kroner.

Stærkt tilbud på Samsung Galaxy Z Flip5

Samsungs mindste foldbare telefon – Galaxy Z Flip5 – er lige nu på tilbud. Vi har fundet Galaxy Z Flip5 til en pris på bare 4.998 kroner. Og det er et godt tilbud, for du sparer dermed hele 5.011 kroner sammenlignet med andre forhandleres pris på telefonen.

Selv den næstbilligste forhandler skal have 6.116 kroner for Galaxy Z Flip5 med 256 GB lagerplads. Dermed får du altså en virkelig god pris på Samsungs topmodel, når det gælder foldbare fliptelefoner.

Se tilbuddet på Samsung Galaxy Z Flip5 her

Fremragende fliptelefon fra Samsung

Samsung har efterhånden lavet foldbare telefoner i flere år, og der kommer forbedringer hvert år. Derfor er Galaxy Z Flip5 også den bedste, lille fliptelefon fra Samsung. Sammenlignet med andre fliptelefoner er Galaxy Z Flip5 også blandt de allerbedste.

Her får du års lynhurtige Snapdragon 8 Gen 2-chipset med lynhurtig ydelse og fremragende kameraer. Samtidig er telefonens format virkelig godt til brugere, der ikke vil slæbe rundt på en kæmpestor telefon.

Flipfunktionen betyder også, at du kan bruge en hvilken som helst plan overflade til at placere telefonen, så du kan optage dig selv eller andre. Det gør telefonen ret praktisk til indholdsskabere.

Se også: Test af Samsung Galaxy Z Flip5

Ingen undskyldning for ikke at købe

I vores anmeldelse af telefonen skrev vi følgende: “Samsung Galaxy Z Flip5 kan blive den foldbare telefon, der for alvor får brugerne til at kigge efter en foldbar, næste gang de skal købe telefon. Teknikken og mulighederne er nemlig blevet så finpudset og velsmurte, at man får en virkelig god og anderledes mobiloplevelse.”

Derfor er det også ret fantastisk at kunne skrive om dette tilbud, hvor prisen for alvor er banket i bund. Med tilbuddet her er der faktisk ikke rigtigt nogen undskyldning for ikke at slå til og få fingre i markedets bedste flipmobil. Hos Samsung koster mobilen stadigvæk 9.499 kroner, og det vides ikke, hvor længe det aktuelle tilbud gælder.

Se tilbuddet på Samsung Galaxy Z Flip5 her