Afstemning: Skal du have den nye iPhone SE 2020?

Den nye iPhone SE er her endelig. En budgetvenlig iPhone med masser af power og nyt kamera i et velkendt design. Skal du have den? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Skal du have den nye iPhone SE 2020?

Med fire år på bagen var en ny udgave af iPhone SE meget tiltrængt, og nu er den her endelig. iPhone SE 2020, eller iPhone SE 2 som den også kaldes, blev efter utallige rygter en realitet for et par dage siden. Den nye iPhone SE overtager pladsen for iPhone 8, og stjæler på vejen designet fra denne.

Selvom designet er det samme som iPhone 8, så er det langtfra samme mobil, eller gamle iPhone SE, som den reelt er arvtager for. I forhold til den originale iPhone SE, så er skærmen vokset fra 4 til 4,7 tommer og indmaden har fået en overhaling.

Læs også: iPhone SE 2020 eller iPhone 11 – her er det bedste køb

iPhone SE lige så hurtig Apples dyreste iPhone

Under dens velkendte skal finder vi nemlig Apples lynhurtige A13 Bionic-chipset og et nyt kamera, som ifølge Apple er “det bedste enkeltkamerasystem nogensinde i en iPhone”. Selve kamera-hardwaren kommer angiveligt fra iPhone 8 (ikke bekræftet), er det A13-processoren, som tryller med fotokvaliteten og giver funktioner som portræt og 4K-video.

Læs også: Den billigste iPhone SE er nu i butikkerne

Designet gør den til gengæld utiltrækkende for mobilnørden. De kæmpestore sorte kanter om dens lille skærm og det enkelte kamera er ikke lige frem trenden i mobilverdenen, hvor skærmen skal fylde hele forsiden og være så stor som muligt.

Dens kompakte størrelse, lange levetid, fingeraftrykslæseren og dens billige pris – for en iPhone – gør den til et oplagt valg for rigtig mange.

Læs også: Apple lancerer iPhone SE 2020 – En kraftfuld kompakt mobil

Skal du have en iPhone SE 2020? Hvorfor, hvorfor ikke? Giv os din stemme herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opdateringer af emnet

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. Allerede d. 16/4/2020 publicerede vi en opfølgning med en artikel omkring Guide: iPhone SE 2020 eller disse 5 gode Android-mobiler – Artiklen kan læses her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..