Android 11 ruller nu ud til OnePlus Nord

Ejere af OnePlus’ mellemklassemobil, OnePlus Nord, kan nu opdatere softwaren til Android 11, som rullede ud til de første Google-mobiler i september 2020.

Android 11 ruller nu ud til OnePlus Nord

Det er ved at være et godt stykke tid, siden Google udgav Android 11 i sin færdige udgave. Faktisk skete det helt tilbage til 8. september 2020

Mens Google rullede Android 11 ud til de nyeste Pixel-mobiler samme dag, som softwaren udkom, har de fleste andre mobilproducenter skullet bruge ’lidt’ mere tid på at klargøre opgraderingen til Android 11. Eller rettere meget mere tid.

For først i går – efter næsten et halvt år – kunne OnePlus melde ud i en forumtråd, at smartphonen OnePlus Nord fra juli 2020 nu modtager opdateringen til Android 11.

Læs også: Bliver min telefon opdateret til Android 11?

Opdateringen opgraderer også OnePlus’ OxygenOS-tilpasning til version 11. Nyhederne i Android 11 og OxygenOS 11 er som følger:

Nyheder i Android 11 med OxygenOS 11:

System:

 • Opdatering til Android 11.
 • Brugerfladen har fået et helt nyt design og forskellige detaljer er blevet optimeret, som giver en mere behagelig oplevelse.
 • Stabiliteten af nogle tredjepartsapps er blevet optimeret – brugeroplevelsen af disse er ligeså blevet forbedret.

Ambient Display:

 • Ny urstil, Insight, tilføjet – en kreation skabt sammen med Parsons School of Design. Uret vil ændre sig på baggrund af telefonens anvendelsesdata.
 • Canvas-’always-on display’ er tilføjet, som tager omridset fra et hvilket som helst billede og viser det på din låseskærm.

Mørk tilstand:

 • Genvej til Mørk tilstand tilføjet. Træk ned i panelet ’Hurtige indstillinger’ for at aktivere genvejen.
 • Understøtter nu automatisk aktivering af mørk tilstand ved solopgang eller aktivering i et selvvalgt tidsrum.

Shelf:

 • Helt ny brugerflade.
 • Ny vejr-widget med smartere animerende effekter tilføjet.

Galleri:

 • Ny Story-funktion, som automatisk kan skabe ugentlige historier ud fra dine fotos og videoer i galleriet, er tilføjet.
 • Optimeret indlæsningshastigheden for at forbedre visningen af forhåndsvisninger.

Læs også: OnePlus 9 og OnePlus Watch lanceres den 8. marts

Sådan installerer du Android 11 på OnePlus Nord

Det er en rimelig ligetil proces at installere den nye opdatering til Android 11 med OxygenOS 11, når OnePlus først har frigivet den.

Alt du skal gøre, er at åbne Indstillinger, vælge ’System’ og til sidst ’Systemopdateringer’.

Til en start udruller OnePlus opdateringen til en lille procentdel af OnePlus Nord-ejere for at kunne opdage eventuelle fejl, inden opdateringen ruller ud til alt for mange. Om få dage vil opdateringen være tilgængelig for alle.

Hvis du er utålmodig, kan du downloade appen ’Oxygen Updater’ i Google Play-butikken. Appen downloader opdateringsfilen (en zip-fil) direkte fra OnePlus’ servere. Efter download kan du inde i telefonens indstillinger under ’Systemopdateringer’ indlæse denne zip-fil og gennemføre opdateringen på præcis samme måde, som den normalt ville foregå.

Se også: Nyheder om software- og sikkerhedsopdateringer

Videre om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 1/3/2021 fortsatte vi fortællingen med en historie med fokus på OnePlus 9 og OnePlus Watch lanceres den 8. marts – Historien kan læses her. Se også de seneste nyheder om emnet her.