OnePlus 9 og OnePlus Watch lanceres den 8. marts

OnePlus inviterer til event den 8. marts. Og det kan vidst ikke være andet end OnePlus 9-serien og OnePlus Watch kan det være.

OnePlus 9 og OnePlus Watch lanceres den 8. marts

Vi vidste den var på vej og nu kan vi altså sætte en dato på. Med en invitation på OnePlus’ egen hjemmeside, inviterer de til event den 8. marts 2021 – altsom om præcis en uge. Her forventer vi OnePlus 9-serien lanceret samt virksomhedens første smartwatch.

Det er ikke kun Samsung, der snyder med tidligere lanceringer i år. Normalt lancerer OnePlus først nye telefoner i april, men denne gang ser det ud til at blive i marts. Og der ser ud til at være store nyheder denne gang. Ud over den forventede OnePlus 9 og topmodellen OnePlus 9 Pro, så skulle her også være en OnePlus 9R – altså tre OnePlus-modeller denne gang. Ikke nok med det, så har OnePlus tidligere bekræftet, at en smartwatch ville blive lanceret i starten af 2021. Så det ser ud til, at OnePlus lægger op til den helt store gadget-fest i næste uge.

Herunder er lidt rygter og forventninger til de næste OnePlus-telefoner og det første smartwatch.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus-telefoner

OnePlus 9-serien

OnePlus 9 Pro, OnePlus 9 og OnePlus 9R er de tre nye modeller fra producenten. Hvor de to førstnævnte modeller får den nye vilde Snapdragon 888, så får 9R en langsommere Snapdragon 690. Den må derfor forventes at blive en hel del billigere.

Prismæssigt forventes den at blive placeret mellem OnePlus Nord og OnePlus 9.

OnePlus 9
OnePlus 9. Foto: Dave2D

Læs også: OnePlus 9 Pro får 45 W trådløs opladning

OnePlus Watch

Det har været rygtet længe og virksomheden har også teaset for uret flere gange. Selvom OnePlus’ første smartwatch skulle blive lanceret om blot en uge, så ved vi altså meget lidt om det – hvilket er ret atypisk i denne branche.

Det eneste vi ved er, at uret skulle have en rund urskive og være udstyret med Google Wear OS. Vi forventer at have mere information inden lanceringen i næste uge.

OnePlus smartwatch koncept fra 2015.
OnePlus smartwatch koncept fra 2015. Foto: Twitter

Læs også: OnePlus er på vej med et smartwatch

OnePlus 9 lanceres den 8. marts

På OnePlus’ hjemmeside fremgår det, at et event afholdes den 8. marts. Titlen på siden er “moonshot”, og mon ikke dette refererer til, at kameraet i OnePlus 9 (endelig) får zoom nok til at matche konkurrenternes. Ud over teksten “Something new is on the horizon”, så afsløres der intet.

Er i spændte?

Se også: Nye og kommende mobiltelefoner