Apple ruller iOS- og iPadOS 13.4 og watchOS 6.2 ud – her er nyhederne

I dag ruller Apple ny software ud til iPhones, iPads og Apple Watch med en lang række fejlrettelser og nye funktioner.

Apple ruller iOS- og iPadOS 13.4 og watchOS 6.2 ud – her er nyhederne

Apple har i dag frigivet ny software til en lang række af deres produkter, heriblandt iPhones, iPads og Watch. Med den nye software får iPads fuld understøttelse af mus og tastatur, men her gemmer sig også flere nyheder.

Læs også: Apple iPhone 12 bliver vanvittig hurtig

Understøttelse af mus og tastatur på iPads

Den største nyhed er uden tvivl understøttelsen af mus og tastatur til iPads i iPadOS 13.4. Denne funktion blev præsenteret sammen med lanceringen af den nye iPad Pro 2020 og det hundedyre Magic Keyboard, som man kan vælge at tilkøbe. Allerede i iOS 13 blev der introduceret understøttelse af mus som pegeredskab, men funktionen er ændret meget i den nye software med en lang række tilføjelser. Man kan enten benytte Apples egen Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2 eller man kan vælge at bruge enhver anden bluetooth mus.

Sammen med iOS 13.4 og iPadOS 13.4 kommer også deling af iCloud-mapper, hvor modtagere får et link til at tilgå en mappe i iCloud. Her er også nye Memojier, en forbedret mail-app samt flere andre funktioner og fejlrettelser.

Læs også: Ny prisvenlig iPhone SE 2 får en skarp pris

Ny software til Apple Watch introducerer køb i apps

watchOS 6.2 kunne blive den sidste softwareopdatering til watchOS 6, da Apple er godt i gang med udviklingen af watchOS 7. Med den nye opdatering får udviklere mulig for, at tilbyde køb i apps til Apple Watch og aktiverer samtidig EKG-måling og uregelmæssig puls for Chile, New Zealand og Tyrkiet. Derudover gemmer denne version af softwaren til Watch på kode til Apples kommende CarKey, der lader en iPhone og Watch fungerer som bilnøgle. Funktionen er stadig ikke aktiveret, men en lancering rykker tættere på.

Læs også: Apple nye MacBook Air er meget hurtigere og mere pålidelig

Her er al den software Apple har frigivet i dag

Her er den samlede liste over software, som Apple har frigivet i dag:

 1. iOS 13.4

 2. iOS 12.4.6

 3. iPadOS 13.4

 4. tvOS 13.4

 5. Apple TV  7.5

 6. watchOS 6.2

 7. watchOS 5.3.6

 8. audioOS 13.4 (HomePods)

 9. macOS Catalina 10.5.4

 10. macOS Mojave Security Update 2020-002

 11. macOS High Sierra Security Update 2020-002

 12. Xcode 11.4

 13. Safari 13.1 (Til iOS og macOS)

 14. ARKit 3.5

Læs også: Apple får gigantisk bøde for ulovlig prisaftale

Temaet følges op

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. 18/3/2020 postede redaktionen en ny vinkel med sagen Ny iPad Pro med support for trackpad lanceret – Følg det videre forløb her. Få også seneste nyt om sagen her.