Apple: Slut med ‘dødsskærm’ med iOS 7.1

Tech-giganten meddeler, at den kommende opdatering til iOS-enhederne retter crash-fejl, som adskillige brugere døjer med

Apple: Slut med ‘dødsskærm’ med iOS 7.1

Apples iOS 7 opdatering, der ifølge tech-gigantens udviklerside er installeret på næsten 80% af alle enheder, har haft en svær fødselt – særligt på grund af det radikalt ændrede design.

Læs også: Apple iOS 7 – Når en ny start lover godt

Opdateringen har dog også gjort iOS enhederne langsomme og ustabile. Flere brugere har oplevet, at deres iOS enheder til tider genstarter til den hvide eller sorte skærm med Apple-logoet, hvilket bestemt ikke var et problem med tidligere versioner. Dog skulle der være et fix på vej fra tech-giganten. Det skriver Mashable.

Vi har en rettelse i den kommende softwareopdatering til en fejl, der kan medføre et nedbrud på hjemmeskærmen” siger Apple-talskvinde Trudy Muller.

Mobilsiden.dk har siden frigivelsen af 4. Beta til iOS 7.1 haft den installeret på en 3.generations iPad. Vi kan i den forbindelse fortælle, at opdateringen forbedrer brugeroplevelsen markant, i forhold til iOS 7.0.4 der er offentlig tilgængelig. 

Men som vi tidligere har forberedt læserne på, så kan der altså gå lidt tid endnu før iOS 7.1 er klar til offentlig udrulning.

Kilde: Mashable