Danske Samsung Galaxy Note10 får nu Android 10

Android 10-opdateringen til Samsung Galaxy Note 10 rulles nu ud til den nordiske version. De første danskere har modtaget den.

Danske Samsung Galaxy Note10 får nu Android 10

Android 10 er ikke længere nogen nyhed. Det har tilsyneladende bare været en omfattende opgave for nogle producenter, at tilpasse sin brugerflade til det seneste styresystem.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S11+ får kamera på 108 megapixels

Samsung har i et stykke tid givet adgang til Android 10 på Note10-serien gennem et lukket betaprogram. Den officielle dato for udrulningen af Android 10 var sat til den 20. januar 2020, men Samsung lader nu til at være så tilfreds med resultatet af betatesten, at producenten har fremskyndet lanceringen.

Samsung Galaxy Note 10 Star wars
Samsung Galaxy Note10 fås nu også i en Star Wars-udgave. Foto: Samsung

Android 10 til Note 10 klar til danskerne nu

Android 10 er nemlig ikke længere begrænset til betatestere, og den officielle udrulning af seneste styresystem er gået i gang. I skrivende stund sender Samsung firmwareversion, N975FXXU1BSL7, ud til Galaxy Note10 og Note10+ i Norden.

Udover Android 10, kommer opdateringen med Samsungs One UI 2.0 og dertilhørende funktioner, der blandt andet inkluderer:

  • Navigation med bevægelser – funktionen findes ganske vist som standard i Android 10, men Samsungs version er lige en tand bedre.
  • Indbygget skærmoptager – igen en funktion fra Android 10, der bare er bedre på Samsung.
  • Forbedret ansigtsgenkendelse – blandt andet med mulighed for at tilføje “alternativt udseende” og kræve åbne øjne.
  • Slowmotion selfie – kræver vist ikke yderligere forklaring.

Opdateringen fylder knap 2GB og kommer med december måneds sikkerhedsopdatering.

Har i modtaget opdateringen?

Samsung Galaxy Note 10 Android 10
Opdateringen med Android 10 til Samsung Galaxy Note 10 ruller ud til danskerne netop nu. Tak for tippet Kenan. Foto: Mobilsiden.dk