Første Android-producent klar med Apple Dynamic Island-kopi

Den første Android-producent står klar til at lancere en mobil med efterligning af Apples Dynamic Island-funktion.

Første Android-producent klar med Apple Dynamic Island-kopi

Med iPhone 14 Pro og Pro Max introducerede Apple Dynamic Island-funktionen, der høstede stor opmærksomhed for dens smarte måde at lade brugerne  i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro interagere med forskellige funktioner på.

Lige siden lanceringen af Dynamic Island har vi med spænding ventet på, hvornår den første Android-producent ville efterligne funktionen.

Kan måske også komme til OnePlus

Meget tyder på, at det bliver Realme. Det viser lækkede billeder fra interne dokumenter. Selskabet er en del af Oppo-familien, hvor også OnePlus er med, og Realme lader til at være i fuld gang med at klone eller blive inspireret af Apples funktion.

Telefonen, der vises på billederne, bliver muligvis præsenteret ved MWC næste uge, hvilket betyder, at Realme når over målstregen før Huawei med at skabe en egen version af Dynamic Island. Huawei skulle også være godt i gang med udviklingen af en Dynamic Island-efterligning.

I og med, at Realme er en del af Oppo, hvor OnePlus som sagt også er med, så kan det sagtens være, at vi også snart ser en OnePlus-telefon med funktionen.

Se også: Test af iPhone 14

Lidt bredere end Apples Dynamic Island

Ser man nærmere på Realmes bud på en Dynamic Island, så er den bredere end Apples, men funktionaliteten kan være noget nær den samme. På billedet kan man se SuperVOOC-batteriopladning vist.

Det er endnu udvist, om tredjepartsapps kan få adgang til Realms Dynamic Island, men det vil ikke komme bag på os, hvis det ikke er tilfældet. Mest sandsynligt er det, at vi må nøjes med funktionalitet på systemniveau som opladning, musikafspiller og den slags.

Se også: Test af Android telefoner