Google gør det lettere at skifte fra iPhone til Android

Google har netop opdateret deres "Skift til Android"-app, der gør det muligt og let, at flytte indhold fra en iPhone til en Android-telefon.

Google gør det lettere at skifte fra iPhone til Android

Det skal være let at skifte fra Android til iPhone – og ikke mindst fra iPhone til Android. Google har med en redesignet app gjort skiftet endnu lettere. Ved at benytte appen “Skift til Android” kan man let flytte indhold fra en iPhone til en Android-telefon. Læs nedenfor hvordan det fungerer og hvad man kan flytte.

Googles app “Skift til Android” understøtter nu alle Android 12-telefoner. Den gratis iOS-app er designet til at gøre det nemt at skifte til Android og overføre vigtige data som for eksempel kontakter, kalender og fotos. Google lancerede appen tidligere i år, hvor den begrænset til Pixel-telefoner. Understøttelse af alle Android 12-telefoner gør dette til en genial app, hvis du vil flytte fra en iPhone til en ny Android.

Læs også: De bedste Android-telefoner

Hvordan virker “Skift til Android”-appen?

Det er ganske simpelt at komme i gang med den nye app fra Google, hvis du gerne vil skifte fra iPhone til Android. Du henter appen til både iPhone og Android-telefon, som herefter tilsluttes til hinanden med kabel (Lightning- til USB-C-stik). Det er også muligt at gøre trådløst over Wi-Fi, dog er en kablet forbindelse er at anbefale.

Herefter skal man blot vælge, hvilke data man gerne vil flytte.

Hvilke data kan flyttes fra iPhone til Android?

Man kan få flyttet ganske meget fra iPhone til Android. Det er muligt at flytte data som kontakter, fotos og video, SMS og iMessage, Whatsapp-beskeder, apps (kun gratis apps), baggrunde, opkaldshistorik, alarmer og enhedsindstillinger.

Har du gemt meget indhold på iCloud er dette ikke muligt at flytte med denne app. I stedet skal disse data hentes ned og uploades til en anden platform, såsom Google One, Microsoft OneDrive eller en anden.

Skift til iPhone

Vil du gerne skifte fra Android-telefon til iPhone? Så er der en lignende app til dette, udviklet af Apple. Appen hedder “Flyt til iOS” og kan downloades fra Google Play.

Se også: De bedste iPhones