iOS 13 og iPadOS: Nu kan du prøve det

Apple har udgivet iOS 13 og iPadOS i public beta. Det betyder at du kan hente og afprøve softwaren til iPhone og iPad, hvis du altså har mod på det.

iOS 13 og iPadOS: Nu kan du prøve det

Apple lancerede i går deres offentlige betaudgaver af deres kommende styresystem til iPad og iPhone. Det betyder at alle, i hvert fald dem der har mod på det, kan hente og prøve de nye systemer. For første gang nogensinde får iPad’en dens eget styresystem, iPadOS, der bedre skal udnytte den store skærm.

iOS 13 og iPadOS blev præsenteret på Apple udviklerkonference, WWDC, i starten af juni måned. Nyhederne var mange, men de vigtigste var en ny mørk tilstand, nyt tastatur, bedre ydelse, nyudviklede indbyggede apps og et forbedret Apple Maps. 

Du kan se nærmere på iOS 13 og iPadOS her:

Apple iOS 13 får Dark Mode og Swiftkey-lignende tastatur

iPadOS: Apples nye brugerflade kun til iPad

Sådan kan du hente betaudgaven af iOS 13 og iPadOS

Den offentlige betaversion betyder, at alle kan prøve de nye styresystemer af. Man skal selvfølgelig vide, at det er på eget ansvar og det er ufærdig software, hvorfor der kan være flere fejl at finde samt inkompatibilitet med nogle apps. Der bliver allerede skrevet om ringere batteritid i iOS 13.

For at komme i gang, skal du gå til Apples hjemmeside for betaprogrammet. Husk at det skal være med Apples egen browser, Safari. 

Apple har desuden lanceret en offentlige beta-udgaver af macOS Catalina og tvOS, som også kan tilgås via Apples Beta Software-hjemmeside.

Fortsættelsen i sagen

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden kørte videre med bolden. 4/6/2019 fulgte redaktionen op med artiklen om iPadOS: Snart kan du tilslutte en mus til iPad’enKlik her for at læse artiklen.. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..