iOS 15 klar til download den 20. september

iOS 15 kan downloades til alle kompatible iPhones fra den 20. september - se nyhederne her og hvordan du downloader opdateringen.

iOS 15 klar til download den 20. september

Apples iOS 15, iPad OS 15 og watchOS 8 opdateringer ruller ud til de første produkter fra den 20. september. Det er et par dage efter, man kan forudbestille de nye produkter men nogle dage før de bliver leveret eller klar til rigtig salg.

iOS 15 klar til download den 20. september

Den nyeste version af iOS tilføjer nye funktioner til FaceTime med bedre lyd med Spatial Sound og støjreduktion og Messages, smartere notifikationer og en ny LiveText-funktion.

Nye “Focus”-tilstande giver dig mulighed for at lukke for alle advarsler undtagen for apps og personer, du specifikt ønsker at høre fra, og du kan indstille specifikke profiler for arbejde, søvn og andre aktiviteter.

Disse profiler kan også ændre placeringen af apps på din startskærm baseret på de apps, du sandsynligvis bruger mest i løbet af dagen.

Det er er værd at notere sig, at den første version af iOS 15 ikke vil indeholde Apples nye SharePlay-funktioner, som forventes i en senere opdatering. Virksomheden bekræftede også for nylig, at den ville udskyde iOS 15’s mest kontroversielle funktioner, nemlig den planlagte opdatering af børnesikkerheden, som vil gøre det muligt for virksomheden at opdage ulovlige billeder af børnemisbrug på brugernes enheder.

Se også: Telefoner med iOS 15

Sådan opdaterer du din iPhone

Det er rimelig simpelt at opdatere sin iPhone. Gå ind i Indstillinger og Generelt og vælg Softwareopdatering. Tryk derefter på “Download og installer”. Husk at tage backup inden, du downloader den nye software – man ved aldrig, hvad der kan gå galt…

Se, hvilke iPhones der kan downloade iOS 15.

Se også: Alt om iOS 15