iOS 17.2: Stor softwareopdatering på vej til iPhone

Man skulle ikke tro det, men iOS 17.2 er en stor opdatering til din iPhone. Se her hvad iOS 17.2 byder på af nye funktioner og forbedringer.

iOS 17.2: Stor softwareopdatering på vej til iPhone

Apple er ved at lægge sidste hånd på en stor opdatering, der snart forventes at blive rullet ud til en iPhone nær dig. Læs om nogle af de nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser i iOS 17.2, og hvornår den forventes at lande.

Se også: Aktuelle priser på iPhones

Nyt i iOS 17.2 til iPhone

Snart er Apple klar med endnu en opdatering til iPhone, som kommer med funktioner, der blev lovet tidligere på året.

Men hvad er det, man kan forvente kommer i iOS 17.2? Blandt de store nyheder er en Journal-app, nye funktioner til Action-knappen, nye widgets og mere.

Journal-appen

En af de største nyheder i iOS 17.2 er den nye Journal-app, som Apple først viste frem på WWDC. Apple beskriver den nye Journal-app som en “helt ny måde at værdsætte livets øjeblikke på og bevare dine minder.”

Ved lanceringen er Journal-appen kun tilgængelig på iPhones. Det vides ikke, om Apple planlægger at udvide den til iPad og Mac.

Se også: De bedste iPhones på markedet i 2024

Nye funktioner i Apple Music

iOS 17.2 byder også på nyt til Apple Musik-appen. Først og fremmest kommer en ny spilleliste kaldet “Favoritsange”, som automatisk genereres ud fra de sange, du har “favoriseret”.

Dertil kommer også fælles playlister, som du kan lave med venner og bekendte.

Videooptagelse i Spatial Video

Med iOS 17.2 kan ejere af en iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max optage spatial video til brug i Apples kommende Vision Pro. Den nye rumlige videooptagelse aktiveres ved at gå til Indstillinger, vælge menuen Kamera, derefter vælge Formater og skifte til “Spatial Video for Apple Vision Pro”.

Spatial video optages i 1080p-opløsning med 30 billeder i sekundet. Apple anslår, at et minuts spatial video optager omkring 130 MB lagerplads.

Se også: Test, bedømmelse og pris på iPhones

Standard notifikationslyd

iOS 17.2 giver mulighed for, at ændre standardnotifikationslyden. Dette kommer efter, at iOS 17 ændrede standardnotifikationslyden fra “Tri-tone” til “Rebound”, hvilket har vist sig at være en noget kontroversiel beslutning.

I iOS 17.2 kan du gå til appen Indstillinger og vælge “Lyde og haptik” for at finde en ny “Standardadvarsler”-indstilling. Her kan du ændre standardlyden og den haptiske feedback for alarmer.

Action-knap får oversættelsesfunktion

Har du en iPhone 15 Pro med Action-knap, kommer en ny funktion til den med iOS 17.2. Når den er indstillet til at åbne oversættelse, starter et tryk på Action-knappen en automatisk stemme-til-tekst-oversættelse mellem to sprog.

Selvom denne funktion først blev introduceret i forbindelse med annonceringen af iPhone 15 Pro i september, blev den først tilføjet med iOS 17.2.

Se også: Apple overrasker alle: RCS-beskeder på vej til iPhone

Flere nye ting i iOS 17.2

Der er endnu mere nyt i iOS 17.2 end ovenstående. Der er også nye widgets, forbedringer til AirPlay, reaktioner i beskeder-appen og en såkaldt “Local Awareness”-indstilling til nødopkald. “Apple kan bruge din omtrentlige placering til at forbedre rettidigheden, nøjagtigheden og pålideligheden af nødopkald,” fortæller Apple.

Hvornår kommer iOS 17.2?

iOS 17.2 forventes rullet ud i de kommende uger, og helt sikket inden vi går ind i 2024.

De bedste priser på Apple iPhone 13 (2021) 128 GB

Opdateret 16/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Elgiganten.dk
Mindstepris
3.999,-
3.999,-
Bilka.dk
Mindstepris
4.199,-
4.199,-
Inphone.dk
Mindstepris
4.499,-
4.499,-

Apple iPhone 13 (2021) 128 GB udbydes af 27 udbydere. Du kan spare op til 4.000,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone 13 (2021) 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 27 webshops »