Nu har 88 procent af alle iPhones og iPads iOS 12

iOS 13 er lige på trapperne, men lige inden lanceringen fortæller Apple, at 88 procent af alle iPhones og iPads er på nyeste iOS 12.

Nu har 88 procent af alle iPhones og iPads iOS 12

Hele 88 procent af alle aktive iPhones, iPads og iPod Touch er nu opdateret til den seneste version af Apples styresystem, iOS 12, meddeler Apple i deres statistik til udviklere. Kigger på man enheder lanceret indenfor de sidste fire år, så er tallet endnu højere.

For kigger på kun på fire år gamle enheder og frem til de nyeste, så er 90 procent af disse opdateret til iOS 12. 

De sidste 12 procent ud af alle enheder kører primært iOS 11, hvor 7 procent stadig holder fast. De sidste 5 procent er på ældre enheder, som sandsynligvis ikke kan opdateres til iOS 11 eller nyere.

Sidste gang vi fik disse tal fra Apple var i maj, hvor tallene var på 85 procent for alle enheder og 87 procent for enheder lanceret indenfor de sidste fire år.

Læs også: iPadOS er Apples nye brugerflade kun til iPad

Apple iOS 12
Foto: Apple

iOS 12-opgraderingshastigheden er Apples bedste og en stigning i forhold til iOS 11. På samme tid i 2018 var iOS 11 oppe på 85 procent. Brugerbasen har været mere motiveret til at opdatere i år til iOS 12 sammenlignet med iOS 11-udgivelsen. Med iOS 12 fokuserede Apple på stabilitet og ydeevne, hvilket gav fornyet liv til ældre enheder.

Apples næste udgave af iOS, iOS 13, er ude i en public beta lige nu, men vil blive officielt lanceret i midten af september. 

Læs også: Apple iOS 13 får Dark Mode og Swiftkey-lignende tastatur

Fortsættelsen i sagen

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 2/8/2019 samlede vi op på historien og publicerede historien om Google tester Play Pass-abonnement – Artiklen kan læses her. Se også de seneste nyheder om temaet her.