Nu ruller Huawei Android 10 ud i Europa

Kort efter Huawei har rullet de første Android 10-opdateringer ud i hjemlandet, er turen nu kommet til Europa.

Nu ruller Huawei Android 10 ud i Europa

I tirsdags kunne vi give den gode besked videre, at Huawei officielt havde startet udrulningen af deres nyeste Emotion UI-brugerflade, der inkluderer Googles seneste Android 10. Nu er der flere gode nyheder af samme slags.

Huaweis Android 10-opdatering begynder nemlig at blive modtaget på det første telefoner i Europa. I første omgang er drejer det sig om P30-serien, der modtager version 10.0.0.168 af EMUI – altså version 10, der bygger på Android 10.

I billedet herunder kan man se, at opdateringen fylder omkring 4,5 gigabyte. Opdateringen bliver rullet ud i bølger og der er ingen information om, præcis hvilke lande den bliver rullet ud i netop nu. Under alle omstændigheder, så nærmer vi os hastigt, at danske P30 og P30 Pro melder klar til at hente Android 10.

Huawei Android 10
Android 10-opdateringen til Huawei P30-serien fylder cirka 4,5GB.

Masser af nyt i EMUI 10

Der er en lang række af nye funktioner og forbedringer i EMUI 10. Det er blandt andet nye funktioner som Desktop Mode, integration mellem PC og mobil, ark compiler, nye ikoner, dark mode, forbedringer til privatliv og lokation og flere områder af brugerfladen er blevet redesignet.

Læs også: Disse Huawei-telefoner får Android 10