Opdatering forbedrer skærmen og kameraet i Samsung Galaxy S24-serien

Samsung har netop annonceret den første opdatering til Galaxy S24-flagskibsserien. Med den kommer nye personlige indstillinger af skærmen samt lidt andre mindre justeringer.

Opdatering forbedrer skærmen og kameraet i Samsung Galaxy S24-serien

Samsung har annonceret en ny opdatering til Galaxy S24, S24+ og S24 Ultra, der ruller ud allerede i denne måned – formentlig samtidig med sikkerhedsopdateringen for februar måned. Den største nyhed gør det muligt at personliggøre skærmens farveindstillinger.

Læs også: Test og anmeldelse af Samsung Galaxy S24 Ultra

Introducerer flere skærmindstillinger

Samsung fik en del skæld ud, da de nye ejere af Galaxy S24-telefonerne opdagede, at farverne på de nye skærme ikke var helt så mættede og levende, som vi ellers har været vant til fra de tidligere generationer. Det var noget, vi selv bemærkede i vores test af Galaxy S24 Ultra.

Samsung meldte ud, at det var et bevidst valg fra deres side, da de havde bestemt sig for at anvende en mere naturlig og korrekt farvegengivelse på skærmene. Men det faldt altså ikke i god jord, og det retter Samsung nu op på.

Med den nye opdatering gør Samsung det muligt for ejere af Galaxy S24-serien selv at tilpasse indstillingerne for skærmen på sine telefoner. Man kan ændre på RGB-hvidbalancen samt mætningen (det, som Samsung kalder Vividness), så man får vist farverne præcis, som man vil have det.

Galaxy-brugere har forskellige præferencer, når det gælder skærmen på deres mobiltelefoner. Derfor har vi indstillet Galaxy S24-seriens skærm, så den giver en mere naturlig og tilpasselig oplevelse. Ved at justere indstillingen “Vividness” under skærmens “avancerede indstillinger” kan du nu nyde en mere levende skærm,” lyder forklaringen på skærmopdateringen fra Samsung.

Se også: Priser og tilbud på Samsung-smartphones

Optimeringer af kameraet

Derudover oplyser Samsung, at opdateringen også inkluderer ”yderligere optimering af nøglefunktioner i kameraet.” Samsung er ganske kortfattet, men nævner ”opgraderinger af enhedens zoomfunktioner, portrættilstand, natfotografering, bagkameraets videooptagelsesfunktioner og mere.”

Vi ved endnu ikke, om opdateringen også retter de problemer med fotografering af objekter i bevægelse, som Samsungs telefoner ofte har udfordringer ved. Det bliver spændende at teste, om S24 kan overgå en telefon som OnePlus 12 på kameraet med den nye opdatering.

Til sidst oplyser Samsung også, at opdateringen introducerer ”kommunikation uden sprogbarrierer”. Det lyder som en opdatering af den nye oversættelsesfunktion, men Samsung forklarer ikke, hvad det er, der bliver opdateret.

Vi må vente at se, hvad nyheden helt præcist omhandler, til opdateringen begynder at rulle ud 22. februar.

Læs også: Billig Samsung Galaxy S24 Ultra: Prisfald på over 2.100 kroner