Overblik: HTC-opkøb, iOS 11 ude, nyt om Mate 10, Nokia 9 og Pixel 2

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: HTC-opkøb, iOS 11 ude, nyt om Mate 10, Nokia 9 og Pixel 2

Mens Apple i forrige uge løb med de fleste overskrifter, begynder flere mobilproducenter i denne uge at forberede deres alternativer. Nokia, Huawei og Google har alle tre interessante toptelefoner på vej.

Ny Nokia 9 på vej: Design, specifikationer og pris afsløret

Nokia er på vej med endnu en topmodel, Nokia 9. Nu er der kommet knivskarpe billeder af telefonen, som er lavet ud fra en lækket skitse.

Nye billeder viser Huawei Mate 10, 10 Pro og 10 Lite
Nye lækkede billeder og pressefotos giver os det hidtil klart bedste indblik i, hvordan den nye Huawei Mate 10, Mate 10 Pro og Mate 10 Lite ser ud.

Huaweis dyreste smartphone bliver dyrere end iPhone X
Huaweis allerfineste smartphone bliver en pebret sag: dyrere end en iPhone X.

Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Billeder og priser afsløret
Nye billeder viser Googles to kommende Pixel-flagskibe frem. Priserne på topmodellerne er også blevet afsløret – og de bliver ikke billige.

Sådan følger du lanceringen af Google Pixel 2 den 4. oktober
Når Google løfter sløret for Pixel 2 og Pixel 2 XL den 4. oktober, kan du se med hjemmefra. Google har nemlig allerede offentliggjort en livestream.

Søgegiganten Google har denne uge også styrket sin position i smartphone-branchen med et opkøb af den taiwanesiske mobilproducent HTC.

Officielt: Google køber dele af HTC for 7 mia. kroner
Google bekræfter nu, at man har indgået en aftale med HTC og overtager de mest talentfulde HTC-ingeniører for lige knap 7 milliarder kroner.

Denne uge har samtidig interessant nyt til brugere af iOS-enheder som modtager en af de større iOS-opdateringer i nyere tid.

I aften ruller iOS 11 ud til iPhones og iPads
Så er dagen kommet, hvor Apple ruller den længe ventede iOS 11 ud til kompatible iPhones, iPads og iPods. Se om din enhed får softwaren.

Apples nye iOS 11 – er du fan? [AFSTEMNING]
Nyt look, nyt kontrolcenter og nye funktioner. Meget er blevet opdateret i den nye iOS 11 – Er du glad for ændringerne?