Samsung bekræfter: Android-opdateringer i fire år

Samsung bekræfter nu, at de kommer med fire store Android-opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer til S22, S21, Z Fold3, Z Flip3 og Tab S8-serien.

Samsung bekræfter: Android-opdateringer i fire år

Op til lanceringen af den nye Galaxy S22-serie gik der rygter om, at Samsung ville tilbyde fire store Android-opdateringer til de nye telefoner samt til S21-telefonerne og Z Fold3, Z Flip3 og Tab S8-serien.

 

Sponseret budskab
Forudbestil Samsung Galaxy S22 (priser fra 5.599,-) hos CBB
Du får 1.000,- for din gamle mobil + Headset til en værdi af 1.699,- med på købet

Se tilbuddene hos CBB

Opdateringer i længst tid til Android

For S22-seriens vedkommende betyder det, at de telefoner får Android 16, der kommer i 2026. Det er med andre ord telefoner, der har har rigtig lang levetid. Udover de fire år med Android-opdateringer får de nævnte telefoner også sikkerhedsopdateringer i fem år.

Med dette tiltag er Samsung den mobilproducent, der klart leverer Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer  i længst tid af de etablerede mobilproducenter.

Selv Google leverer kun tre år med store Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i fire år.

Ved at levere opdateringer i så mange år vil brugerne være sikre på også at have interessante og relevante telefoner om tre-fire år. Mere vigtigt er sikkerheden. Med sikkerhedsopdateringer i hele fem år kan man trygt beholde sin mobil i mange år uden at skulle bekymre sig om, at den er fyldt med sikkerhedshuller.

Se også: Sammenlign priser på Samsung telefoner

S22 lanceret

Samsung har netop præsenteret den nye S22-serie, der som altid kommer med tre varianter. Det drejer sig som S22 og S22+ samt den store og S Pen-udstyrede S22 Ultra.

Allerede nu kan du forudbestille S22.

Se også: Find de bedste tilbud på Samsung S22