Samsung ruller Android 10 ud til Galaxy S9

Android 10 til Samsung Galaxy S9 er netop på vej ud fra producenten. Opdateringen rulles lige nu ud i Tyskland og vil inden længe også komme til Danmark.

Samsung ruller Android 10 ud til Galaxy S9

Den efterhånden to år gamle Samsung Galaxy S9 er stadig en fremragende mobiltelefonen, som rigtig mange danskere stadig render tilfredse rundt med. Den blev i 2018 lanceret med Android 8 Oreo med Samsungs tidligere brugerflade, Samsung Experience 9.0, ovenpå Googles styresystem. Siden da har Galaxy S9 fået både Android 9 og One UI og får nu også Android 10 med One UI 2.0.

Altså præcis samme software som nyeste flagskib fra Samsung, Galaxy Note 10+, kommer nu også til den alrende S9-serie. Opdateringen er uden tvivl ventet af jer med en Galaxy S9, og nu skal i heldigvis ikke vente meget længere, men samtidig skal i nok regne med at dette bliver sidste store Android softwareopdatering til Galaxy S9.

Læs også: Samsung Galaxy S20 og Fold 2 lanceres den 11. februar

Samsung Galaxy S9 Android 10
Samsung Galaxy S9 får nu Android 10 og One UI 2. Her kan du se nogle af nyhederne i opdateringen.

Se også: Priser og sammenligninger på Samsung Galaxy-mobiler

Galaxy S9 får snart Android 10 og One UI 2

Opdateringen ruller som sagt ud i Tyskland, men også Holland og USA har meldt ud at den rulles ud der. Opdateringen fylder mellem 1,8 og 2 gigabyte, så sørg for at have nok ledig plads på din enhed.

Der er masser af forbedringer i Android 10 og One UI 2.0, hvor nogle af de mest fremtrædende er et nyt mørkt tema / dark mode, nye bevægelses-navigation, forbedret privatlivsindstillinger, forbedret UI og elementer, mere flydende animationer, bedre kontrol over notifikationer og meget mere.

Udover forbedringer og nye funktioner i Android 10 og One UI 2.0, så inkluderer opdateringen også sikkerhedsopdatering fra januar måned.

Læs også: Test: Samsung Galaxy Note10+