Seneste iOS 13 beta afslører lanceringsdato for iPhone 11

Datoen for Apples iPhone event er blevet afsløret. Gemt i iOS 13 beta filer er fundet et billede med lanceringsdatoen.

Seneste iOS 13 beta afslører lanceringsdato for iPhone 11

Apple har netop frigivet syvende udgave af deres iOS 13 beta, hvilket har fået flere til at rode igennem den nye software med det formål, at finde tegn på lanceringsdatoen på de kommende iPhones.

Det lyder måske under, at Apple har en lanceringsdato liggende i beta softwaren, men det har tidligere vist sig at stemme. Et billede i filerne, med navnet HoldForRelease, viser et billede af iOS hjemmeskærmen med datoen. Apple har flere gange tidligere fået afsløret lanceringsdatoer på iPhones på netop denne måde, så sandsynligheden for at den passer er ret stor.

Læs også: Apple iPhone 11 får måske en Pro-model

iOS 13 iPhone 11
Læg mærke til datoen på hjemmeskærmens kalender-ikon.

OLED-skærm fra Samsung

Derudover så har Apple tidligere afholdt iPhone events tirsdag eller onsdag i anden uge af september, hvilket passer perfekt på ovenstående billede.

Så det ser ud til at vi kan forvente en lancering af de nye iPhones den 10. September.

Der forventes tre iPhones til lanceringen og en ændring af navngivningen. Det rygtes nemlig, at Apple går væk fra at bruge tal, ligesom de allerede har gjort på alle deres andre produktkategorier, og i stedet kalder dem for iPhone og iPhone Pro, altså ikke iPhone 11. Men tag dette med et gran salt, for det er stadig bare rygter. Vi gætter på en Apple iPhone 11 Max Pro…

Apple har angiveligt stort fokus på kameraet denne gang. Denne gang kan vi forvente et tredobbelt kamera, med flere nye funktioner, og en lidt større 6.1 tommer skærm i efterfølgeren til iPhone XS. Den nye OLED-skærm bruger angiveligt de samme materialer, som Samsung har brugt i deres Galaxy S10 og Galaxy Note10. Slet ikke er dårligt valg, for de skærme er virkelig gode. En nyt A13 chipsæt og ny TapTic engine er også i vente.

Er vi heldige er der også et nyt Apple Watch i gemmerne. Der har ikke været mange rygter endnu, men 9to5mac skriver, at der kunne komme et Apple Watch 5. Det ville give mening, da Apples wearables-produkter sælger bedre og bedre, modsat iPhonen.

Invitationer til eventet forventes senere på måneden.

Apple iPhone 11
Lækket billede fra en coverproducent, der viser kameradesignet på iPhone 11. Foto: Slashleaks

Det sidste nye

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 12/8/2019 gik vi videre og publicerede artiklen; Apple iPhone 11 får måske en Pro-model – Artiklen kan du læse her. Se de seneste nyheder om emnet her.