Snart bliver opsætning af nye Android-telefoner meget lettere

Ved hjælp af Googles Fast Pair vil opsætningen af en ny Android-telefon blive meget mere simpel. Funktionen introduceres med Samsung Galaxy S23.

Snart bliver opsætning af nye Android-telefoner meget lettere

Det kunne tyde på, at Google også har en spændende nyhed at dele med os, når Samsung skal præsentere deres nye Galaxy S23-serie. Googles Fast Pair får fremover til opgave, at hjælpe med opsætningen af en ny Android-telefon.

Læs også: Samsung kan overraske alle til Galaxy S23-event

Fast Pair gør det nemmere at flytte alle data

Google er angiveligt i gang med at forbered en ny og mere simpel måde, at komme i gang med opsætningen af en ny Android-telefon. Fast Pair er ikke en ny funktion, men bliver brugt til simpel parring med bluetooth-enheder, som hovedtelefoner, højtalere og andet tilbehør. Fremover skal Fast Pair også kunne hjælpe med opsætning af nye smartphones.

Med Fast Pair indbygget i Android-telefonen vil den fremover, når den registrerer en nærliggende ny Android-mobil eller tablet aktivere Fast Pair. Det vil sige, at den automatisk opretter forbindelse til den nye enhed, og spørger om den skal sættes op.

Herefter vil man blive guidet gennem installationen med installation af apps og data.

Se også: Sådan får du trådløs Android Auto i enhver bil

Simplere opsætning

I sidste ende skulle opsætningsprocessen blive simplificere, da man ikke længere at parre de to enheder, for at kunne flytte indhold. Ellers skulle selve opsætningsprocessen være uændret.

Google ser åbenbart ud til at forberede sig på at lancere den nye Fast Pair-funktion sammen med Samsung Galaxy S23-serien. Bliver Samsungs telefoner de første med Fast Pair til telefoner vil det sandsynligvis snart blive rullet ud til flere producenter.

Samsung lancerer Galaxy S23-serien den 17. februar.