Apple lancerer Watch Series 6 og et billigere Watch SE

Apple har netop lanceret Apple Watch Series 6 med iltmætning, bedre skærm og flere andre forbedringer samt et billigere Apple Watch SE.

Apple lancerer Watch Series 6 og et billigere Watch SE

Apple Watch er det mest populære smartwatch på markedet og nu er Apple klar med en ny udgave af det – faktisk to. Apple Watch Series 6 byder på masser af forbedringer og endnu en gang er sundhed og helbred i fokus. I det nye ur finder man nu en funktion som måler iltmætning, men her er også en hurtige processor, nye urremme, urskiver og meget mere. Apple Watch SE er en ny serie af smarturet til en billigere pris.

Med Apple Watch kan man nu opsætte flere ure på samme iPhone. Her kan man sætte mandens, konens, børnenes smartur og familien ældre op på samme telefon. Her vil der blive holdt øje med fald-alarm og deres helbred.

Læs også: Test af Apple Watch 4

Apple Watch Series 6 med iltmætning

Det er samme design som vi kender fra de tidligere modeller, hvor Apple i stedet har fokuseret på at forbedre funktioner og tilbyde flere urremme og urskiver til mange forskellige professioner.

Watch Series 6 har Apple udstyret med flere sensorer, så det nu kan måle iltmætning samt registrere tegn på COVID-19. Apple siger, at Serie 6 kan måle iltniveauer i blodet på cirka 15 sekunder ved hjælp af både rødt og infrarødt lys. For at kompensere for naturlige variationer i huden og forbedre nøjagtigheden anvender Iltniveau i blodet-sensoren fire klynger af grønne, røde og infrarøde lysdioder sammen med de fire fotodioder på bagsidekrystallen i Apple Watch til at måle lys, der reflekteres tilbage fra blod. Apple Watch bruger derefter en avanceret tilpasset algoritme, der er indbygget i Iltniveau i blodet-appen, som skal måle blodets iltniveau mellem 70 % og 100 %.

Her er også en ny højdemåling, som måler i realtid hele dagen ved hjælp af en ny, mere strømbesparende barometerhøjdemåler sammen med GPS og Wi-Fi-netværk i nærheden. Funktionen gør det muligt at registrere små højdeændringer over jordniveau, op og ned til målingen på 1 fod, og kan vises som en ny urskivekomplikation eller træningsmåling.

Apple Watch Series 6 kommer med en ny S6-chip som lover op til 20 procent bedre ydelse. Den nye chip er baseret på A13 Bionic.

Apple Watch kommer i farverne guld, grafit, blå og en Product(RED). Apple Watch Series kommer med watchOS 7 installeret.

Pris og tilgængelighed for Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 fås fra 3.299 kroner, og Apple Watch Series 6 (GPS + 4G) fås fra 4.099 kroner. Begge versioner kan forudbestilles fra i dag og vil være tilgængelige fra den 18. september.

Apple Watch Series SE er det “billige” valg

Sammen med Apple Watch Series 6 har Apple lanceret det billige Watch SE, som skal tage over for det tre år gamle Series 3. Her er der stadig faldregistrering, always-on skærm og det er beskyttet mod vand.

Apple Watch Series SE benytter en S5-chip, som giver dobbelt så god ydelse som i Apple Watch Series 3. I samme stil som Apple iPhone SE, så er Watch SE de billige alternativ, hvor man får mange af de samme funktioner. Designet er identisk til Watch Series 4 og det kommer i både bluetooth og 4G-udgave. Watch SE kommer også med watchOS 7.

Apple Watch SE
Apple Watch SE

Pris og tilgængelighed for Apple Watch Series 6

Apple Watch SE fås fra 2.299 kroner og Apple Watch SE (GPS + 4G) fås fra 2.699 kroner. Apple Watch SE kan bestilles fra i dag og vil være i butikkerne fra den 18. september.

Historien forstsætter

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 15/9/2020 publicerede redaktionen artiklen; Apple Watch Series 6 kommer i nye farver og får hurtig opladingKlik her og læs artiklen.. De sidste nyheder om emnet finder du her.