Afstemning: Bruger du NemID nøgleappen?

NemID-appen blev lanceret sidste år og fik på få måneder over 1 mio. brugere. Nu efterspørger personerne bag endnu flere. Bruger du den?

Afstemning: Bruger du NemID nøgleappen?

Tilbage i juni sidste år blev NemID nøgleappen lanceret, og endelig var det slut med at rende rundt med det fysiske papkort. Der var ingen tvivl om, at appen nok skulle blive et hit. Og ganske rigtigt, for efter kun 24 timer ude var den blevet hentet 200.000 gange.

Efter at have været ude i en uge var NemID-appen blevet hentet over 360.000 gange og efter et halvt år rundede den 1 millioner downloads

Ifølge Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen bruger 40 procent mellem 18-49 år NemID-appen og kun 30 procent over det 49 år. Derfor søsætter de nu en ny kampagne, der skal sende flere brugere over på den digitale platform. 

Når vi taler mobilinteresserede personer, så er der sikkert endnu flere, der foretrækker appen. Eller er der? Det har vi sat os for at undersøge. 

Personligt bruger jeg ikke appen, men det er der en ganske god grund til. Når man skifter mobiltelefon hver anden uge, så er der nogle ting man ikke gider installere hver gang. 

Hvad med jer – bruger i NemID-appen? Hvis ikke, så del gerne hvorfor.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...