Afstemning: Hvilken træningsapp bruger du?

Der er et stort udvalg af forskellige træningsapps, hvor man kan registrere og tracke træningspas. Men hvilken bruger du? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Hvilken træningsapp bruger du?

Der kommer i software på mobiltelefoner og smartwatches større og større fokus på helbred og træning. Mange producenter har deres egen platform til dette, som fx Samsung og Apple. Men Android generelt har også Google Fit, som bl.a. netop er blevet opdateret med nyt design og funktioner:

Læs: Google Fit får helt nyt design

Producenternes store fokus skyldes, at vi som forbrugere også har fået et større fokus på dette. Der er et utal at mulighed, for at du som bruger kan indtaste dine træningspas, gåture og hvad du indtager af kalorier. Ofte afhænger den platform du vælger, også af hvilken form for sport du udøver. Som cyklist vil det ofte være Strava, som er førstevalg. Er det skridttæller, løbeture og lignende, så er både Google Fit, Samsung Health og Apple Træning gode valg. 

Personligt så bruger jeg Endomondo, primært til tracking af cykelture. Jeg har valgt Endomondo pga. den sociale del i app’en, hvor man kan peptalke osv, samt de fleste af mine venner bruger denne platform. Men jeg kan også mærke, at Strava ofte trækker lidt i mig.

Men nu stiller vi jer spørgsmålet: Hvilken tjeneste bruger i, når i skal måle jeres træning. Stem herunder og skriv meget gerne hvorfor i har valgt netop denne.

Læs også: Her er de bedste træningsapps til iOS og Android [TIP]

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...