Android-rapport: Så “mange” har Android 7.0 Nougat

I seneste opgørelse lander Android Nougat på en tredjesidste plads over fordelingen af Android-udgaver. Førstepladsen tilhører over to år gammel version.

Android-rapport: Så “mange” har Android 7.0 Nougat

I resultatet af en afstemning her på Mobilsiden.dk havde godt en fjerdedel af brugerne fået Android 7.0 Nougat, men resultatet er langt fra det samme på den officielle rapport for Android-enheder på verdensplan.

Bare 2,8 procent af de Android-enheder, som den seneste uge besøgte Google Play Store, var opdateret med Android 7.0 Nougat. Dermed lander Nougat som den tredje mindst hyppige softwareudgave.

Dog skal det tages med, at Nougat i sidste måned havde 1,2% af Android-andelen, så isoleret set er der tale om en stor stigning, men stadig ikke noget der imponerer synderligt.

Se også: Opgørelse: Så mange har fået Android 7.0 Nougat

Android fordeling marts
Foto: Android

Størstedelen af enhederne kører fortsat på den efterhånden halvgamle Android Lollipop, som tilskriver sig 32,5 procent af den samlede kage.

Efter Lollipop hedder den 31,1% til den næste nyeste version, Android Marshmallow, KitKat snupper en andel på 20,8% og de resterende godt 12,6% tilhører endnu ældre versioner.

Læs også: Top 10 Android og iOS apps (Februar 2017)

Resultaterne er langt fra overraskende. Android 7.0 Nougat har gentaget historien for andre Android-udbredelser, idet mange af proucenterne har været længe undervejs med en update.

Dog er en af de helt store spillere, Samsung, nu endelig klar med en stor udrulning af Nougat-versionen, og ejer du en Galaxy S7, skulle du kunne opdatere din mobil nu.

Læs også: Google Assistant klar til Android Nougat og Marshmallow