Appen Pickatale gør det sjovt for børn at læse og lære dansk

Den daglige læsning er både vigtig og nødvendig, men det er ikke altid børnene har lyst. Pickatale gør læsningen sjov og derved kommer lysten helt automatisk. Læse- og lydbogsappen til børn kan prøves gratis i 14 dage.

Appen Pickatale gør det sjovt for børn at læse og lære dansk

Det er sjovt at lege, spille og alt muligt andet end at lave lektier og læse. Sådan har vi nok alle haft det, og sådan har de fleste børn det også. Med appen Pickatale bliver det både sjovt og underholdende for børn at læse og lære dansk.

Jeg kender det fra mine egne børn – det er ikke altid læsningen der trækker. Samtidig er der slet ingen tvivl om, hvor vigtig den daglige læsning er i læringen. Der er stort fokus på det i skolen og der burde også være stort fokus på det i hjemmet. Og det behøver slet ikke være en sur tjans, som bare skal overstås. Gør man læsning til noget sjovt, er barnet også mere modtageligt overfor læringen.

Se også: Flere nyheder om apps til Android og iPhone

Brug en Læse- og lydbogsapp som Pickatale

Vi voksne synes det er lækkert at åbne en god gammeldags bog, men samme følelse har vores børn ikke – endnu. Bruger man i stedet en læse- og lydbogsapp, så bliver de daglige 20 minutters læsning pludselig mere interessante. Her er der flere tusinde bøger at vælge mellem, alt fra prinsesser til bøger i Star Wars-universet. Bøgerne er i forskellige sværhedsgrader, og alt mellem de korte bøger til 5 minutters læsning og op til de anbefalede 20 minutter.

Det er desuden en interaktiv oplevelse at læse med Pickatale. Under læsningen af en bog kan man nemlig trykke på tingene på siderne, hvorefter en pop-up fortæller hvad det er, og hjælper barnet med stavningen.

Udover at hjælpe børn med at lære at læse, så kan Pickatale appen bruges til lydbøger. En rolig pause eller en historie til putningen med mange bøger og genrer at vælge mellem.

Pickatale
Der er bøger med forskellige sværdhedsgrader og længder i Pickatale-appen.

Prøv Pickatale gratis i to uger

Pickatale koster 79 kroner om måneden, men kan nu prøves ganske gratis i 14 dage. Picktale virker til både Android, iPhone og iPad. Prøv Pickatale gratis i 14 dage her.