Apple: 26,9 millioner iPhones solgt i tredje kvartal

Apples regnskab er netop blevet offentliggjort for tredje kvartal, hvilket også betyder at salgstallene er blevet tilgængelige.

Apple: 26,9 millioner iPhones solgt i tredje kvartal

Apple har ifølge regnskabet for tredje kvartal solgt 26,9 millioner iPhones i perioden juli til september, hvilket er en forøgelse på 58 procent i forhold til samme periode sidste år  – og lidt mere end analytikerne havde forventet. Det skriver Cnet.com.

iPhone 5 blev tilgængelig i sidste måned og har også været medvirkende til, at salget af iPhones i år blev 26 millioner i forhold til 17 millioner samme kvartal sidste år.

Dog kom iPhone 4S også på markedet senere på året og kom dermed først med i det fjerde kvartal i 2012.

Apple offentliggjorde ikke kun salgstallene for iPhones, men også de øvrige produkter. Her var salget fordelt med 4,9 millioner Mac computere, 5,3 millioner iPods og 14 millioner iPads.

Det sidste nye i fortællingen

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 25/10/2012 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med et indlæg omkring Fisher Price ”Laugh & Learn” – babyer kan nu lege med iPhonen (produkttest)Klik her for at åbne artiklen.. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..