Apple kaster håndklædet i ringen: AirPower droppet

Apple har meldt ud at de har haft store problemer med den trådløse oplader, AirPower, og har derfor nu valgt at droppe den.

Apple kaster håndklædet i ringen: AirPower droppet

Tilbage i 2017 lancerede Apple et meget lovende produkt, som mange siden da har set frem til. Utallige rygter har svirret, lige fra forsinkelser til at nu var den i produktion. Men AirPower skulle aldrig komme så langt som til produktions-stadiet, for Apple har nu officielt droppet den.

Apples Senior Vice President of Hardware Engineering, Dan Riccio, har meldt ud til TechCrunch, at de er stoppet med at arbejde på den. Ifølge Apple vil AirPower ikke kunne leve op til den standard de normalt leverer:

“After much effort, we’ve concluded AirPower will not achieve our high standards and we have cancelled the project. We apologize to those customers who were looking forward to this launch. We continue to believe that the future is wireless and are committed to push the wireless experience forward,”

Det tyder på at Apple ikke helt har opgivet trådløs opladning, men de skal nok en tur tilbage til skrivebordet.

Hurtigoplader til iPhones?

Problemet med AirPower skulle angiveligt være varmeproblemer. Det har også tidligere været rygtet som et problem, men man mente at Apple havde løst det.

Det er ærgeligt at se Apple droppe AirPower, men mon ikke vi ser noget lignende igen. På den anden side kunne dette være med til at underbygge rygtet om en hurtigoplader i salgsæsken til dette års iPhones. Personligt havde jeg set Apple satse stort på trådløs opladning og snart droppe Lightning-kabel til fordel for 100 procent trådløs opladning, men dette kommer ikke til at ske med denne nyhed ude. Derfor synes jeg det virker realitisk med en hurtigoplader.

Læs også: Sådan bliver iPhonen i 2019