Apple lancerer Apple Watch Series 5

Apple har netop offentliggjort det seneste Apple Watch i rækken, Apple Watch Series 5

Apple lancerer Apple Watch Series 5

Under dagen Apple Special Event, der streames live på YouTube, har Apple netop offentliggjort det nye Apple Watch Series 5. Det nye smartwatch kommer med en række nye funktioner, blandt andet always on-display.

Derudover kommer modellen i flere modeller end nogensinde før. På den måde hgar man mulighed for at personliggøre sit Apple Watch endnu mere, en man kunne med de ældre modeller. Udover de mange forskellige remme, kommer Apple Watch Series 5 i forskellige materialer, blandt andet titanium.

Apple har i år gjort meget ud af at understrege, hvor meget et Apple Watch kan gøre for brugerens helbred. Som Apple selv fik det formuleret: Apple kan ikke kun forbedre dit liv, men også redde dit liv. Og der er muligvis noget om snakken. Vi har efterhånden set mange eksempler på, at Apple Watch har reddet liv ved hjælp af den indbyggede EKG. Det har Apple taget til sig, og startet en række sundhedsprogrammer, i samarbejde med en række institutter og universiteter i USA.

For at understrege, hvor stor en forskel Apple Watch har gjort i folks liv, har Apple lavet en video med personlige fortællinger. Videoen kan ses herover.

Apple Watch

Apple Watch er generelt designet til en aktiv livsstil. Uret kan hjælpe med alt fra din fysiske sundhed og træning til udendørs livsstil med det indbyggede kompas.

Apple siger, at Series 5-uret opretholder de 18 timers batterilevetid, som forgængeren kan præstere. Det er altså selv med den nye skærm, der altid er tændt. Watchfaces og træning er blevet redesignet til at udnytte de nye skærmfunktioner. Skærmen vil være tændt ved lav lysstyrke, indtil du bevæger dit håndled, hvorefter det skifter til fuld lysstyrke. Lidt på samme måde, som den aktuelle model tændes, når håndleddet flyttes.