Apple sender udskældt iPhone-model på tidlig pension

Med lanceringen af iPhone 7 benytter Apple lejligheden til at puffe udskældte iPhone-modeller ud af sortimentet.

Apple sender udskældt iPhone-model på tidlig pension

Apples nye iPhone 7 var stjernen da Apple afholdte sit årlige september presseevent, men med lanceringen af en ny iPhone sker der også forskydninger i selskabets øvrige line-up.

Som forventet ryger den to år gamle Apple iPhone 6 helt ud af sortimentet – men de to nyere og dyrere iPhone 6S og 6S Plus med 16GB sendes også på førtidspension.

Det sker fordi, Apple nu introducerer en 32GB afløser til den udskældte 16GB-variant – en model der ofte skabte kvaler med pladsmangel hos brugerne på grund af sin sparsomme lagerplads.

Se også: Apple vil udstyre iPhones med mere intern lagerplads

Stort prisfald for iPhone 6S

Priserne får samtidig et nøk nedad så du nu kan erhverve dig iPhone 6S 32GB for 4.899 kroner, mens iPhone 6S Plus nu kan anskaffes til 5.799 kroner. De nye 32GB modeller er til gengæld ikke på lager i skrivende stund.

Den populære 64GB variant af iPhone 6S og 6S Plus ryger også ud af porteføljen. De bliver klemt ud af 128GB-varianten som får en stor prisreduktion til henholdsvis 5.799 og 6.699 kroner for iPhone 6S og 6S Plus.

Eneste 16GB iPhone tilbage i Apples line-up bliver den mindst iPhone SE hvis pris er uændret efter iPhone 7 lanceringen.

Se også:  Apple sagsøgt over manglende lagerplads

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 8/9/2016 bragte vi nyheden; Sammenligning: iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 og Note 7 – Artiklen kan læses her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..