Apple Watch kan købes i butikker inden juni måned

Apple åbner op for salget af det populære Apple Watch i de udenlandske Apple Store-butikker allerede inden juni måned.

Apple Watch kan købes i butikker inden juni måned

En lille måned efter lanceringen af Apple Watch med online forudbestillinger er Apple nu klar til at skrue op for salget ved at føre uret i sine mange af de udenlandske Apple Stores.

Læs også: Første Apple Watch-opdatering tilføjer dansk sprog

Det fortæller en kilde til siden, 9to5mac, som var til stede under et møde i Apples kinesiske hovedkontor. Her fremlagde Apple-chef, Tim Cook, planerne for Apple Watch i fremtiden i Kina, men også generelt.

Ifølge kilden lovede Tim Cook over for de fremmødte, at Apple Store-butikkerne begynder at have Apple Watch på lager inden juni – om halvanden uges tid. Det omfatter med sikkerhed de 9 lande, hvor uret allerede kan købes, men ifølge kilden også Kina.

Læs også: Apple Watch: Dyrt at købe – billigt at fremstille

Udgivelsen af uret i de fysiske butikker sker på trods af tidligere problemer med produktionen, hvor en fejlramt Taptic Enginge-komponent gjorde det svært for Apple at følge med efterspørgslen.

Selv om Tim Cook ifølge kilden fortæller sine kinesiske medarbejdere, at det ikke kunne have gået bedre med lanceringen af uret og at de arbejder hårdt på at få flere i produktion, jokede han alligevel med et ønske om endnu flere medarbejdere og ingeniører for at få en mere problemfri start.

Apple Watch
Apple Watch set fra siden med en ledrem i en rustfri stållegering.

Dansk sprog tilføjet: Mulig dansk lancering?

Der er endnu ingen oplysninger om, hvorvidt det meget omtalte Apple-ur får en ankomst her til Danmark. I går startede Apple dog udrulningen af den første softwareopdatering til uret, hvor en af nyhederne er tilføjelsen af dansk sprog i brugerfladen.

Læs også: Beyoncé viser eksklusivt Apple Watch Edition i guld frem

Det kan være et lille tegn på, at uret en skønne dag lander i de danske butikshylder, men da uret i forvejen har en række sprog, hvor det ikke er til salg, er det langt fra sikkert at konkludere. Det vil formentlig vise sig til årets WWDC-event, som finder sted den 8. til 12. juni.

Hvis danske interesserede købere efter eventen fortsat må til fra sidelinjen, bliver det under alle omstændigheder nemmere at få fat i et eksemplar ved at tage et smut over grænsen til en tysk Apple Store.