Danske Bank klar med Apple Pay

Som den sidste store bank i landet har Danske Bank endelig åbnet for betaling med Apple Pay.

Danske Bank klar med Apple Pay

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Som rosinen i pølseenden er Danske Bank den sidste af de store banker i Danmark, der endelig kan melde klar med betalingsløsning Apple Pay. Det betyder at bankens kunder fremover vil kunne klare betaling direkte på deres iPhone eller Apple Watch.

I april måned meldte Danske Bank ud, at nu var de snart klar med Apple Pay, men der gik altså lige fire måneder inden det blev helt klar til brug.

Katrine Mitens, der er Head of Payments & New Ventures i Danske Bank siger:

“Vi er glade for i dag at kunne tilføje Apple Pay som del af vores brede udvalg af nyere betalingsløsninger. Vi ser frem til at følge, hvordan Danske Banks kunder tager imod Apple Pay, og hvordan markedet generelt udvikler sig inden for dette område.”

Apple Pay er tilgængelig for alle Danske Banks privat- og erhvervskunder i både Danmark, Sverige, Finland og Norge og kan bruges sammen med Visa og Mastercard. Inden Apple Pay kan bruges på iPhone eller Apple Watch skal det aktiveres via Danske Banks nye mobilbank eller via iPhone Wallet.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apple Pay kan bruges i butikker, der tager imod kontaktløse kort. Man betaler ved at dobbelttrykke på iPhonens tænd/sluk-knap, bruger Face ID eller Touch ID til at godkende og holder derefter telefonen eller uret hen til terminalen. Betalingen er gået igennem, så snart du ser et ”OK” på skærmen.

Apple Pay kan også bruges i webshops og apps, der har en aftale om at modtage Apple Pay.

Guide: Sådan får du Apple Pay uanset hvilken bank du har

Seneste nyt om Apps & sociale medier