Google Keep bliver super praktisk i Wear OS

Med opdatering af Google Keep får man nu en praktisk tile på ure med WearOS - det vil sige meget få ure med WearOS.

Google Keep bliver super praktisk i Wear OS

En af de mest brugbare funktioner i Wear OS er brugerfladen med tiles, der kom til i 2020 og giver brugerne hurtig adgang til bestemt apps med blot et swipe på urskiven. En ny opdatering af Google Keep-appen på Wear OS giver nu samme funktionalitet.

Praktisk med noter på håndleddet

Den nye tile er med i Google Keep-version 5.22.322.03.97, som er at finde i Play Store på Wear OS-ure. Det er en ret simpel tile med to knapper i midten, som man kan bruge til at oprette et nyt notat eller liste. Under dem er en ”Vis alle”-knap, der viser dine synkroniserede notater.

Den nye tile virker ret brugbar og gør, at man som bruger kan spring et par trin over, hvis man vil oprette et nyt notat fra håndleddet. Nu er det måske ikke det mest effektive at skrive lange notater eller lister fra håndleddet, men appen tilbyder heldigvis tale-til-tekst, så det går lidt hurtigere. Samtidig er Keep-appen let at oprette hurtige noter i på mobilen og så bliver de straks synkroniseret over til uret.

Se også: De bedste billige smartwatch

Kun til meget begrænset antal ure

Med det sagt er det ikke alle, der får den nye tile. Ifølge 9to5Google lader den kun til at være kommet til Wear OS 3-ure, og dem er der indtil videre kun tre af på markedet: Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 og det dyre Montblanc Summit 3.

En opdatering til samme version af Google Keep på et Skagen Falster Gen 6 får ikke den nye tile til at dukke op, rapporterer 9to5Google. Det er uvist, hvorfor Google har sat denne begrænsning på tilens udbredelse, især med tanke på at Google har presset på for at få flere Wear OS-apps til at supporte tiles for at få udviklerne til at benytte platformens fulde potentiale.

Forhåbentligt har Google tænkt sig at udvide supporten af Google Keep, for det er en rigtig god app til notater. Det kan jo også være et tegn på, at Wear OS 3 er på vej til ældre ure, men det må vi vente og se.

Find priser på smartwatch her.