Google udfordrer Apples Arcade-spiltjeneste

Google lancerer Play Pass, der skal konkurrere direkte med Apples nye Arcade-spiltjeneste.

Google udfordrer Apples Arcade-spiltjeneste

Google lancerer nu et abonnement til deres appbutik, der skal tage kampen op med Apples nylancerede Arcade abonnementsbaserede spiltjeneste. Google Play Pass er en ny abonnementstjeneste, der giver adgang til mere end 350 apps og spil – helt fri for annoncer, køb i appen og forhåndsbetalinger. Play Pass tilbyder kvalitets apps, lige fra Stardew Valley til AccuWeather, med nye apps og spil tilføjet hver måned.

Google Play Pass rulles i første omgang ud til Android-enheder i USA i denne uge. Ifølge Google kommer det snart til flere lande. Prisen er 4,99 dollars, omtrent 34 kroner, og alle kan prøve tjenesten med en 10-dages gratis prøveperiode.

Tjenesten lancerer med titler som Terraria, Monument Valley, Risk, Star Wars: Knights of the Old Republic og AccuWeather. Der er også mindre kendte, men gode apps som LIMBO, Lichtspeer, Mini Metro, Old Man’s Journey og mange flere. Der tilføjes nye apps hver måned. Bliver man abonnent på Play Pass finder man let det eksklusive indhold på Play Pass-fanen i Google Play appbutikken.

Google Play Pass og Apples Arcade koster omtrent det samme, men der er forskel på de to tjenester. Google Play Pass tilbyder flere apps, både spil og apps, hvor Apple Arcade udelukkende tilbyder spil. I Apple Arcade er der tale om eksklusive spiltitler, altså spil der ikke kan fås på Android. Der er desværre endnu ikke et overblik over samtlige apps Play Pass-tjenesten tilbyder.

Her kan du se Googles video om Play Pass:

Historien slutter ikke her

Temaet er stadig relevant. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 17/9/2019 fik historien nye ben at gå på med en nyhedsartikel med fokus på Disse spil er med når Apple Arcade går i luften – Den videre historie kan du læse her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..