Nu er snaps i Snapchat ikke begrænset til 10 sekunder

Nu kan du sende snaps i Snapchat uden tidsbegrænsning, og videoer kan afspilles i loops. To andre funktioner, Magic Eraser og Emoji Brush, er også rullet ud

Nu er snaps i Snapchat ikke begrænset til 10 sekunder

Det, der engang var det helt store trækplaster ved Snapchat – muligheden for kun at se snaps i maks. 10 sekunder – har udviklet sig til at være en begrænsning, som har skabt frustration hos mange.

Læs også: Snapchat tilføjer helt ny søgefunktion

Også skaberne af Snapchat har mærket, hvor irriterende det kan være ikke at se sjove snaps i fuldt omfang. Derfor er der netop udrullet en ny version af appen til iOS og Android, som ændrer to ganske fundamentale dele af Snapchat. Det skriver firmaet bag på sin hjemmeside.

Ingen grænse for visning af billeder – og videoer kan loopes

Hidtil har du nemlig kun kunnet dele billeder i op til 10 sekunder, men det er nu slut. Nederst blandt valgmulighederne er det nemlig nu muligt at vælge ’ingen grænse’, så dine venner og bekendte kan se dine snaps lige så lang tid, de har lyst til – selvfølgelig kun hvis du vælger muligheden.

Også for videoer er der sket en stor ændring. Ligesom Instagram og Vine (nu Vine Camera) kan du nu også vælge at dele dine videoer, så de looper – altså afspiller igen og igen, indtil du går videre til næste snap. Dermed er der åbnet op for, at Snapchat nu kan bruges markant anderledes end det tidligere har været muligt.

Sådan ser resultat ud, når Magic Eraser gør slettearbejdet godt

Nye funktioner: Magic Eraser og emoji-pensel

Sidst, men ikke mindst, er der tilføjet to nye funktioner. Den første hedder Magic Eraser (magisk viskelæder) og ligger samme sted, som hvor du kan tegne omridset af et element og lave det om til et klistermærke. På samme måde skal du med Magic Eraser tegne omridset af et element, men, som navnet indikerer, fjerner den i stedet elementet og prøver at fylde det ud med eksempelvis den baggrund, som omkredser det.

Den anden funktion går under navnet Emoji Brush og kan findes ved blyant-ikonet. Under farvevælgeren kan du klikke på en emoji, som bringer 8 forskellige emojis frem. Herefter kan du tegne med de valgte emojis på dit billede som var det en pensel.