Photoshop Camera-app lanceret til Android og iPhone

Adobe har lanceret den længe ventede Photoshop Camera app, der nu er tilgængelig til både iOS og Android. Med den nye app er det nemt at redigere billeder på farten.

Photoshop Camera-app lanceret til Android og iPhone

Adobe er nu klar med en ny kamera-app til Android og iPhone, som giver masser af mulighed for at redigere billeder på en simpel og hurtig måde. Her er over 80 filtre og nogle af dem er ganske imponerende. Photoshop Camera kan hentes til både Android-telefoner og iPhone i dag.

Med den nye Photoshop Camera app er det nemt at gå fra #NoFilter til #OnFilter. Før du overhovedet har taget et billede, analyserer appen indholdet med den indbyggede kunstige intelligens fra Adobe Sensei, og foreslår automatisk de bedste linser og filtre.

Læs også: De første test af Sony Xperia 1 II viser imponerende kamera

Mere end 80 filtre i Photoshop Camera

Der er allerede flere end 80 forskellige filtre, som kreative sjæle kan udforske og afprøve – og det er aldrig før set, at en app til billedredigering kan gengive så imponerende billeder i realtid.

Nogle filtre identificerer himlen i stedet og erstatter den med perfekte skyer, en nattehimmel eller noget helt andet. Andre filtre får dig til, at se ud som om du er i en tegneserie eller med i en Tarantino-film. Der er virkelig mange muligheder, og der kommer flere filtre med tiden.

Læs også: De bedste kameramobiler lige nu – sommer 2020

Her kan du se et par jeg selv har leget med i appen:

I appen kan man både tage billeder og vælge billeder fra det eksisterende bibliotek. Der er et utal af redigeringsmuligheder, og har man bare brug for en hurtig forbedring af et billede, så kan man også bare trykke på tryllestaven.

Del billederne med ét tryk

Adobe gør det nu langt mere enkelt at skabe det perfekte billede, hvad end det er et storslået naturbillede, et stylet madfoto eller et almindeligt hverdagsglimt – og derefter publicere det direkte på sociale medier.

Du kan her hente Photoshop Camera til Android og iPhone.

Læs også: Zoom annoncerer gratis end-to-end-kryptering for alle