Telegram opgraderer videosamtale så op til 1.000 personer kan se med

Telegram tilføjer hastighed for videoafspilning, skærmdeling med lyd og videosamtaler kan deles med 1.000 personer på samme tid.

Telegram opgraderer videosamtale så op til 1.000 personer kan se med

I et blogindlæg har den populære chatapp Telegram listet en række nye opdateringer, der kommer til appen. Den mest interessante hedder Group Video Calls 2.0.

Telegram giver langt flere muligheder til videoopkald

Group Video Calls 2.0 kan op til 30 personer deltage i en videosamtale og sende deres kameraer og skærme ud til op til 1.000 publikummer.

Det betyder, at for eksempel virksomheder bedre kan benytte Telegram til at massekommunikere til folk på samme tid. Også kunstnere kan benytte Telegram til at se live til et pænt stort publikum.

Telegram joker lidt med, at antallet bliver øget, indtil ”all humans on Earth can join one group call.”

Se også: Få super billigt mobilt bredbånd med datadeling

Mange andre nye funktioner

Video Messages er blevet opdateret til 2.0, hvilket betyder, at de runde press-hold videobeskeder nu er i højere opløsning og man kan trykke på beskeden for at gøre den runde video større.

Man kan også pause og hoppe rundt i videobeskeden. Det er også muligt at indtale beskeder og musik i baggrunden afbrydes ikke. Video sendt via Telegram kan nu ses i 0.5x, 1,5x eller 2,0x hastigheden. Med Android kan man også se video i 0,2x hastighed.

En-til-en-videosamtaler via Telegram giver nu mulighed for at dele din skærm med lyd og der er et nyt auto-delete interval, så beskeder slettes efter en måned.

Man kan desuden tegne mere præcist på et billede, inden man sender dem til en ven eller gruppe. Der er også flere animationer på kodeordsskærmen, og beskeder, der lægges til i en chat, animeres på en ny mådes i Android-appen.

Se også: 5G til hjemmekontor

Telegram-appen til iOS integreres med kamera-appen i iOS

Der er kommet en ny valgmulighed til for at ændre kodeord, så brugeren kan gendanne sit kodeord inden for syv dage, hvis det er nødvendigt. Endelig er der kommet nye animerede emojis, inklusiv en danseemoji, fist bump, knust hjerte og trist-ansigt.

iOS-appen får også integration med kamera-appen i iOS, så man kan skifte til zoom eller vidvinkel kamera, når man tager billeder direkte med Telegram-appen.

Se også: Nyheder om videochat