TIP: Underskriv dokumenter gratis med iPhones Fotos-app

Du kan gratis tilføje underskrifter på dokumenter på iPhone - det er både praktisk og bekvemt og så sparer man miljøet for unødig print på papir.

TIP: Underskriv dokumenter gratis med iPhones Fotos-app

Gennem årene har jeg altid som noget af det første hentet en app ned til at underskrive dokumenter med til min mobil. Det koster godt nok lidt, men det er praktisk og bekvemt på farten og så slipper man også for at printe dokumenterne til underskrivning på papir.

Faktisk er det muligt gratis at underskrive dokumenter på iPhone, så du slipper for at skulle betale for det via tredjeparts-apps. iPhone-funktionen tilbyder ikke helt så avancerede muligheder som betalings-apps, men det fungerer fint til almindeligt brug.

Vi tipper og guider her til, hvordan du hurtig og enkelt kan sætte din underskrift på dokumenter med din iPhone, så du kan sende vigtige underskrevne dokumenter retur eller videre, også selvom du er på farten.

Se også: Priser på iPhone

 

Sådan skriver du under på dokumenter med iPhone

Sådan gør du:

#1 Gem dokumentet i Fotos (man kan også bruge en billedfil eller et screenshot).

#2 Åbn billedet og tryk på Rediger-knappen øverst til højre.

#3 Tryk på pen-ikonet øverst til højre. (Pen-ikonet ligner, at man ikke kan trykke på det, men det kan man altså).

#4 Tryk på +-ikonet nederst til højre.

#5 Tryk på Signatur.

#6 Er det første gang, du skal underskrive et dokument, opretter du din underskrift. Herefter vælger du bare den, du har oprettet. Du kan også fjerne eller tilføje nye underskrifter.

#7 Placér underskriften, hvor du vil i dokumentet og du kan også justere på størrelsen, så underskriften passer lige præcis til dokumentet.

underskriv dokumenter på iphone

Se også: Test af iPhone

Spar mange penge årligt

Apples løsning til at underskrive dokumenter med på iPhone tilbyder ikke så avancerede muligheder som for eksempel SignEeasy, men leder du bare efter en simpel måde at underskrive dokumenter på på iPhone, så kan du altså gøre det gratis.

En app som SignEasy koster cirka fra 38 kroner om måneden og giver mulighed for at underskrive et ubegrænset antal dokumenter. Derudover tilbyder den også funktioner, som særligt forretningsdrivende kan få glæde af, men til almindeligt brug er iPhones løsning længe fint. Og gratis giver jo lige dobbelt op på ”længe fint”…