WhatsApp Call Links gør det meget lettere at gå med i en samtale

WhatsApp Call Links er ikke revolutionerende, men er en enkelt og utrolig brugervenlig måde at komme ind i samtaler på.

WhatsApp Call Links gør det meget lettere at gå med i en samtale

WhatsApp har netop annonceret en helt ny funktion ved navn Call Links. Navnet forklarer mere eller mindre sig selv – man kan skabe et link til en samtale, og deler man det link med andre, kan de personer gå med i samtalen blot ved at klikke på linket.

Fungerer med for alle med WhatsApp

Det fungerer for alle med WhatsApp, også hvis de ikke er en af dine kontakter, så længe de selv har WhatsApp installeret. Uden selv at være bruger af WhatsApp, går det med andre ord ikke.

Men så er der faktisk heller ikke mere ved det. Det er en enkel, men utroligt brugbar funktion.

Nu er et link til en samtale ikke noget superrevolutionerende, for andre tjenester har længe haft lignende funktioner. Men WhatsApp er en af giganterne, når det kommer til antal brugere, så når de indfører en sådan funktion, er der pludselig rigtig mange, der let kan hoppe ind i relevante samtaler på en meget enkel måde.

Se også: De bedste telefoner til chat

Opdateringen på vej ud nu

Ifølge Mark Zuckerberg er Call Links ved at rulle ud til brugerne, og det kan tage et par dage eller måske endda en uge.

Han afslører også, at WhatsApps udviklerteam er ved at teste krypterede videosamtaler for op til 32 personer og lovede samtidig mere information om det projekt inden længe.