WhatsApp fungerer snart på mere end en telefon

Hidtil har WhatsApp været begrænset til én telefon, men man kan meget vel snart være aktiv på flere telefoner og tablets på samme tid.

WhatsApp fungerer snart på mere end en telefon

WhatsApp er en af de mest brugte beskedtjenester i Europa og i dele af Asien og den er ved at sætte en stopper for en irriterende ting.

Meget tyder nemlig på, at de planlægger en opdatering, der vil gøre det muligt at være koblet til forskellige telefoner eller tablets på samme tid via WhatsApp-appen.

Det kan være en anden telefon eller tablet. På nuværende tidspunkt tillader WhatsApp kun, at man kan være logget ind på én enhed af gangen, når man bruger appen på en mobil og kun på en mobil, da man opretter sig med mobilnummer.

Se også: Gode telefoner til beskeder

Brug WhatsApp på flere enheder

Den nye funktion er døbt ledsagertilstand. Når den bliver rullet ud, vil du have en arbejdsgang, der ligner opsætning af WhatsApp Web eller WhatsApp på skrivebordet. I stedet for at indtaste et nummer, vil du være i stand til at scanne en QR-kode med din hovedtelefon for at logge ind på din eksisterende WhatsApp-konto.

Så snart det er gjort, vil hele din chat historie blive synkroniseret og du vil kunne chatte med dine kontakter på begge telefoner.

Som med WhatsApp Web er ledsagertilstand begrænset til fire samtidige enheder og i alt fem enheder kan  blive linket til en enkel konto. WhatsApp tester stadig og hvornår den bliver lanceret officielt, vides endnu ikke.

Se også: Mobilabonnement med 5G data

Bliver en mere praktisk messenger-tjeneste

At WhatApp kan bruges på flere enheder, gør den til en ligeværdig partner med Apples iMessage, Telegram og selv Metas egen Messenger. Meta ejer også WhatsApp. For folk, der har brug for flere enheder, måske til arbejde eller rejser, vil den nye feature især være brugbar.

WhatsApp har også implementeret flere brugervenlige funktioner over det sidste år. Det gælder blandt andet en udvidelse af gruppechat til at kunne inkludere op mod 1.024 medlemmer og en ny funktion kaldet fællesskaber.

I dag har selskabet implementeret en funktion, der gør det muligt at sende beskeder til dig selv som du kan på Slack og Teams.