Billigere iPhone bliver forsinket

Budgetmodellen af de kommende iPhones ser nu ud til at blive forsinket. Årsagen skulle være dens LCD display.

Billigere iPhone bliver forsinket

September måned nærmer sig, hvilket normalt betyder nye iPhones. Og jo, det kommer der også, men i første omgang ikke helt så mange som forventet. Den mest normalt version med 5.8″ og flagskibet med 6.5″ skulle komme som forventet, men den rygtede budgetmodel med 6.1″ skærm ser nu ud til at blive forsinket en måned.

Læs også: Apple har store forventninger til den kommende budget iPhone

Budgetmodellen, der designmæssigt ligner iPhone X, får et LCD display bygget af LG. De dyrere modeller får de bedre OLED skærme. På det billigere LCD display opleves der problemer med dét man kalder bleeding. Det betyder at lyset fra display ikke bliver blokeret, og i kanterne af displayet slipper ud. Det betyder at der kommer nogle lysere områder i kanterne på skærmen, hvilket selvfølgelig ikke er godt nok.

Dette problem har sat produktionen en måned tilbage. Udover det billigere display, så får du også kun et enkelt kamera. Til gengæld får køberne mulighed for, at vælge i mellem et utal af farver. Minder mig lidt om iPhone 5C? Den skulle komme i farverne: hvid, sort, gul, orange, blå, guld.

Læs også: Nyt læk: Sådan kommer iPhone X Plus til at se ud