Dankort-appen er landet i Huaweis AppGallery

Dankort app er nu tilgængelig i Huaweis app-butik, AppGallery. Nyheden kommer dagen før Huaweis lancering af nye smartphones i P-serien, som finder sted torsdag eftermiddag.

Dankort-appen er landet i Huaweis AppGallery

Dankort-appen, som er blevet hentet over 100.000 gange i Googles app-butik, flytter nu også ind i Huaweis app-butik, AppGallery. Det betyder, at alle danskere med en Huawei smartphone, uden Googles Play Butik, nu får mulighed for at betale hurtigt og nemt i mere end 30.000 fysiske, såvel som online butikker, over hele landet.

“Nets’ Dankort app afspejler fuldstændig Huaweis mission om at gøre brugernes hverdag nemmere og smartere. Det her er en rigtig glædelig nyhed for Huawei i Danmark, da vi løbende arbejder benhårdt på at sikre danskerne adgang til deres favorit-apps gennem AppGallery,”

siger Lin Yin, der er CEO for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Læs også: Huawei P40 Pro – alt hvad vi ved om den

Huawei gør klar til en fremtid uden Googles app-butik

Huaweis AppGallery er i dag verdens tredjestørste app-butik, tilgængelig i over 170 lande, og med Dankort-app får de danske AppGallery-brugere nu mulighed for at betale i en lang række butikker i Danmark.

Betalinger med Dankort app foregår ved hjælp af Bluetooth og fungerer stort set på samme måde, som de kontaktløse betalinger vi kender fra vores almindelige Dankort. Brugeren skal blot åbne appen, holde den hen til terminalen eller den sorte boks med betalingssymbolet og så er betalingen gennemført. Herudover vil brugeren få sin kvittering direkte i Dankort app.

Læs også: Huawei P40 og P40 Pro: Her er mulige danske priser

Nu bliver Huaweis app-butik vigtig

Nyheden om endnu en vigtig app i Huaweis AppGallery kommer dagen før Huaweis lancering af nye produkter. Torsdag lancerer teknologivirksomheden blandt andet nye smartphones i den populære P-serie. Huaweis næste model i P-serien, P40, kommer nemlig uden Googles apps og tjenester, hvilket betyder ikke Google Play Butik, som vi kender fra andre Android-mobiler. De nye modeller lanceres derfor i Danmark med Huaweis egen AppGallery, som nu virkelig skal vise hvad den dur til.

Nyheden om Dankort-appen er glædelig, men hvad med Aula, bankapps, DBA, Rejseplanen, MobilePay, Instagram, Facebook, Spotify, Youtube, DR-apps, ViaPlay, Messenger (jeg kunne blive ved længe), og andre apps som for mange danskere er nødvendige? Måske har Huawei noget gemt i ærmet, men hvis ikke, så bliver det problematisk.

Lanceringen skulle have fundet sted ved et stort anlagt event i Paris, men grundet den nuværende Corona-situation vil lanceringen i stedet foregå online ved et streaming-event.

Læs også: Download apps fra Google Play på Huawei-smartphones med Aurora Store

Efterfølgende nyt om emnet

Fortællingens videre forløb. Lasse Olsen kunne ikke lade være. 13/3/2020 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel med fokus på Nubia Red Magic 5G: Vild gamingmobil med 144 Hz skærm og 16 GB RAM – Læs mere her. Se også de seneste nyheder om emnet her.